Iveta Bartošová - Tichá píseň

Iveta Bartošová - Tichá píseň https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206890/bmid_iveta-bartosova-ticha-pisen-Jmy-206890.jpg 4 15 2

Nejpodrobnější publikace zachycující život princezny české pop-music. Kniha o Ivetě Bartošové připomíná všechny její vzestupy a pády od začátku kariéry až po fatální konec. Součástí knihy je bohatá foto příloha.

Přidat komentář

lucie2371
29.12.2021 5 z 5

Na poslední chvíli jsem díky knize o princezně českého popu Ivetce Bartošové štíhlá splnit letošní výzvu.
Co se týká knihy, probudila ve mě plno emocí a otázek co vše je pravda a co naopak lež :-(
Ivetku jsem měla moc ráda a dodnes poslouchám její písničky. Na tom nic nezmění ani tato knihy. Jen je mi líto toho, jak se nakonec Ivetka rozhodla...ze srdce děkuji mému oblíbenému zpěvákovi, Jarkovi Šimkovi, který se jí snažil jako jeden z mála opravdu pomoct. Už od pohledu je to moc sympatický muž.

Atanone
08.03.2018 4 z 5

Knihu jsem koupila svému příteli,který svého času Ivetiným příběhem docela žil. Zajásal nad ní a odložil,aniž by ji kdy četl. Od té doby se na ni prášilo,tak jsem se nad ní smilovala. Ne že bych se vyhýbala biografiím,ale Iveta Bartošová mě jako zpěvačka hlasově ani stylově nikdy moc nezaujala a co se týče jejích osobních dramat,vyhýbala jsem se tomu,jak to šlo,protože jsem se svou případnou zvědavostí nechtěla účastnit té štvanice,ve kterou to celé nakonec vyústilo.Do ČV jsem si tuto knihu vybrala,protože bych po ní jinak nesáhla.
Pro mě je Iveta další z mnoha létavic,které,které v atmosféře,do které se dostaly,spálily samy sebe,aby mohly zazářit. I po přečtení knihy zůstává ve mně pocit,že jsem četla příběh několika naprosto odlišných lidí,zavřených v jednom těle.
Mám ale soudit knihu,ne její objekt. Dávám vyšší hodnocení,přestože mi trochu vadilo občasné přeskakování a vracení se k různým událostem,což pro někoho,kdo opravdu nečte bulvár,bylo trochu obtížné. Přesto mám pocit,že se autoři snažili být objektivní a paradoxně jsem se dozvěděla hodně zajímavých věcí o lidech,kteří mě zajímají daleko víc,než I.B.
Co jsem tedy ale nedala,byl podrobný seznam diskografie. Pardón.


Štítky knihy

české zpěvačky

Autoři knihy

Miroslav Graclík
česká, 1967

Kniha Iveta Bartošová - Tichá píseň je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených1x
Knihotéce9x
Chystám se číst4x
Chci si koupit5x