Irsko: turistický průvodce

Irsko: turistický průvodce https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80575/irsko-turisticky-pru-80575.jpg 4 3 1

Turistický průvodce řady Rough Guides po Irsku je příručka, která vás provede po jedné z nejtajuplnějších zemí Evropy. Najdete v ní popis všech hlavních oblastí včetně pamětihodností Irské republiky i Severního Irska. Přehledný průvodce vám poradí, kde se nejlépe ubytovat, kam se jít najíst a hlavně podívat. Dozvíte se spoustu zajímavostí z kultury a historie od pravěku až po současnou komplikovanou situaci vyplývající z rozdělení země. Získáte přehled nejen o turisticky nejatraktivnějších místech této krásné země, ale i o zapadlých koutech, kde na vás na každém kroku dýchne atmosféra starobylé kultury.... celý text

Literatura naučná Cestopisy a místopisy
Vydáno: , Jota
Originální název:

Rough Guide to Ireland


více info...

Přidat komentář

machrus
20.02.2016 4 z 5

Myslím, že průvodce má vše co by měl mít. Informace jsou i dost aktuální. Mapy jsou dost podrobné, ale podle mého v Irsku se nedá zabloudit. A kdyby přeci jen vždy pro mě platí heslo: Všechny cesty vedou do Říma.
Irsko je nádherná země plná ochotných, vlídných a nápomocných lidí (mluvím opravdu o rodilých Irech). A je to opravdu celý rok zelená země s nádherným počasím někdy opravdu aprílovým (prostě celý rok uplatníte pláštěnku a gumáky ;-D).

Štítky knihy

Irsko

Autorovy knížky

2007  87%Irsko: turistický průvodce

Kniha Irsko: turistický průvodce je v

Přečtených3x
Knihotéce2x
Chystám se číst1x