Iron Maiden ve studiu

Iron Maiden ve studiu https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/154754/iron-maiden-ve-studiu-154754.jpg 2 14 7

Tato kniha vás vezme do studia s kapelou, která i přes třicet let trvající kariéru nejeví žádné známky stárnutí. Iron Maiden nahráli patnáct studiových alb, z nichž mnohá změnila svět heavy metalu. Jejich pečlivému rozboru a okolnostem vzniku se Jake Brown věnuje. Ten je zkušeným autorem, který se specializuje na tvrdý rock, napsal však i knihu o Tomu Waitsovi.... celý text

Literatura naučná Umění
Vydáno: , Volvox Globator
Originální název:

Iron Maiden in the Studio: The Story Behind Every Album , 2011


více info...

Přidat komentář

Disease
20.03.2023 odpad!

Nototo... Informační hodnota nulová. Dozvíte se jen, jaké písničky jsou na jaké desce, což není žádné tajemství, plus pár z kontextu vytržených citátů z rozhovorů. A když se rozhodnete, že to budete číst alespoň jako dokument doby, otráví vás příšerný překlad a totálně odfláknutá redakční práce. Vzhledem k tomu, že u této edice to není žádná výjimka, zatímco u jiných knih z Volvoxu se to nestává, začínám mít pocit, že pan nakladatel si říká, že fanoušci rockové muziky jsou banda pologramotných idiotů a stejně to nejspíš číst ani nebudou...

Phobos123
16.10.2016

Souhlasím se předchozími komentáři, už dlouho jsem nečetl tak špatně napsanou "knihu". Prakticky nic nového se nedozvíte, překlad hrozný a ještě kupa překlepů a chyb.... škoda, že jsem se sem nepodíval dříve, než jsem knihu koupil.


bruzdek7
12.01.2016 odpad!

Tak tohle je snad nejhorší překlad, jaký jsem měl tu čest držet ve spárech. Tady chtěl někdo vydělat bez ohledu na čtenáře. Kdyby kniha nebyla o Iron Maiden, tak už dávno letí s police. Brak !! Nekupovat !!

Michael90
08.01.2016 2 z 5

Bohužel pro fanouška Iron Maiden zklamání. Tragický český překlad se snad miliónem chyb, které později už vážně otravují. Tady někdo něco příšerně odfláknul. A informační hodnota velmi malá, jednotlivé informace působí spíše jako slátanina mnoha zdrojů bez nějakého směru, koncepce. Některé strany působí, jako by autor jen kopíroval nesourodě z internetu přímo do knihy!

Rudykri
29.07.2015 odpad!

Tuto knihu jsem dostal darem, ale s politováním musím říct, že mi kniha nedělá takovou radost, jakou si dárce myslel, že mi udělá. Jedná se totiž o absolutní odpad! Vlastně je mi líto dárcových peněz za tento paskvil.
K českému překladu: spousta gramatických chyb a překlepů. Co se obsahu týče, tak se jedná pouze o kompilát rozhovorů z časopisů z různých období, navíc nejasně citovaný. Kniha tedy nepřináší nic nového, jak uvedl endyamon a jak psal Izzy46, mnohem lepší je Run To The Hills.

endyamon
16.06.2015 2 z 5

Zle, zle, zle. Ubohy bude pravdepodobne aj povodny anglicky text, ktory bude najskor suhrn rozhovorov s jednotlivymi clenmi kapely v danej dobe ku kazdemu albumu.
Obsahovo neprinasa takmer nic nove, forma – uff, ten preklad :(

Izzy46
08.06.2014 3 z 5

Naprosto příšerný překlad se spoustou překlepů, gramatických ale i dokonce faktických chyb, díky nimž působí informace, které čtenář o skupině ještě nevěděl, značně nedůvěryhodně. O moc lepší záležitost je kniha Run to the Hills, z níž vlastně Iron Maiden ve studiu do značné míry cituje... zklamání.

Autorovy knížky

2012  49%Iron Maiden ve studiu

Kniha Iron Maiden ve studiu je v

Právě čtených1x
Přečtených15x
Knihotéce12x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x