Exorcista Elias Vella: Ďábel se nás bojí

Exorcista Elias Vella: Ďábel se nás bojí https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/409425/dabel-se-nas-boji-v-rozhovoru-s-mar-f8B-.jpg 5 16 4

Exorcista, který nevěřil v ďábla. V rozhovoru s Martinem Ližičiarem. Páter Elias Vella pochází z Malty, ale domovem je mu celý svět. Patří do řehole františkánů – minoritů a přednáší zejména o osvobozování od Zlého a vnitřním uzdravení. Jeho knihy vycházejí v mnoha jazycích, pravidelně navštěvuje Slovensko i sousední Česko. Známý exorcista v knize otevřeně mluví o své životní cestě, vlastních bolestech i radostech a nabízí praktické rady ve věcech modlitby, manželství a boje proti ďáblovi. Jeho dlouholeté zkušenosti jsou vzácné a jeho laskavé rady působí jako uklidňující náplasti na bolavé duše.... celý text

Přidat komentář

Starmoon
04.11.2023 4 z 5

Séria Inšpirujúci, ktorej súčasťou je aj tento titul, to je vlastne taká "instantná teológia". Kto sa o témy v knihe (manželstvo, okultizmus, Panna Mária...) z pohľadu Cirkvi zaujíma už dlhšie a hlbšie, zrejme sa nič nové nedozvie. A keď ten fiktívny niekto nebodaj už čítal niektorú z kníh Eliasa Vellu, dozvie sa ešte menej. Všetko je tu stručné, povrchné, akoby len načrtnuté... Keď však človek nečaká dielo na úrovni Kempenského, ale stačí mu náhľad do niektorých tém či Vellov pohľad na ne, prečo nie. Okrem toho, opakovanie je matka múdrosti a zrejme len pyšný človek si tu napriek jednoduchému jazyku a štýlu nenájde pre seba absolútne nič.

Atisa
05.06.2023 5 z 5

Skvělý rozhovor. Elias Vela nepíše jen o tom, jak se bránit zlému duchu, ale také o Panně Marii, uzdravování a jiném. Zaujalo mě mnoho myšlenek, dozvěděla jsem se nové věci. Doporučuji.


cérka
11.06.2019 5 z 5

Tato kniha mi pomohla změnit můj pohled na sebe samu. Jsem šťastná, že jsem Boží dítě a moc ráda se budu vždy opalovat a snažit se nechat se vést.
Nádherné, poučné a láskyplné setkání s Bohem skrze otce Eliase Vella.

Jana512
02.05.2019 5 z 5

Elias Vella, se snaží jednoduchým způsobem vysvětlit, jak se má člověk chránit a ubránit vlivu Zla, kterému je nebezpečné podlehnout. Krásně píše i o rodině, i o modlitbě a dává praktické rady pro duchovní život. Člověk vnímá, jak se snaží svými životními zkušenostmi pomoci.

Autoři knihy

Elias Vella
maltská, 1941 - 2022

Kniha Exorcista Elias Vella: Ďábel se nás bojí je v

Přečtených20x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených4x
Knihotéce6x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x