Kúzelnícka banda zachraňuje mesto

Kúzelnícka banda zachraňuje mesto https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/391799/bmid_iluzionisti-1-kuzelnicka-banda-zach-Fjv-391799.jpg 4 59 14

Iluzionisti série

1. díl >

Z pera oceneného herca a bestsellerového autora Neila Patricka Harrisa vychádza prvá magická kniha z novej série s množstvom trikov schovaných v rukáve Keď sa dá malý pouličný kúzelník Carter na útek, ani mu na um nezíde, že si v ospalom mestečku v Novom Anglicku nájde piatich kamarátov, podobne zmýšľajúcich iluzionistov. No ako to už pri každom dobrom triku býva, veci sa zmenia v tom najnečakanejšom okamihu... Nenásytný B. B. Bosso a jeho podvodnícka skupina karnevalových zabávačov prídu ukradnúť všetko, na čo položia svoje lepkavé prsty. Kúzelnícka banda sa za použitia kúziel a tímovej práce vydáva na pomoc mestečku Mineral Wells, aby ho uchránila pred Bossovými podlými pazúrmi. Šesť kúzelníckych outsiderov sa pustí na cestu za dobrodružstvom, objavovaním priateľstva a vlastnej sebaúcty.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)
Originální název:

The Magic Misfits , 2017


více info...

Přidat komentář

Murasaki
08.04.2022 4 z 5

Ačkoliv už dávno nejsem cílová skupina, knihu jsem si opravdu moc užila a vrátila se k aspoň na chvíli k dětskému fantazírování. Moc se těším, až syn dospěje do věku, kdy si knihu přečteme spolu.

Mothermoth
27.02.2022 5 z 5

Milé, zábavné, obohacené rébusy. Čteno s desetiletou dcerou, bavilo nás to obě.


Klarkare
16.10.2021 5 z 5

Kúzelná kniha plná tajomstiev, kamarátstva a mágie. Veľmi sa mi páčilo, že sa tam dalo nejaké triky aj naučiť.

knizninadsenec
13.10.2021 5 z 5

Skvělý, zajímavý a poutavý příběh. I když je určen hlavně dětem, hrozně se mi líbil. Skvělé dobrodružství, kouzelnické triky, postavy... Dokonce se i můžete nějaké triky naučit.

Byl to velmi zajímavý příběh, krásně se četl.
Dokonalé.

voody99
29.08.2021 5 z 5

Krásná kniha plná kouzel, hezkého přátelství a opravdu hezkých ilustrací.
Těším se na další díly a doufám že u nás vyjdou opravdu všechny.

Arielka1
07.11.2020 4 z 5

Krásná, napínavá knížka pro dospívající děti. Plná kouzel a přátelství.

blackoutzuzi
14.05.2020 4 z 5

Tak tahle dětská kniha plná kouzelnických triků a pár návodů, jak na ně, byla velmi milé počteníčko! N. P. Harris vytvořil skvělou partu různorodých postav, které si oblíbíte, zažijete s nimi dobrodružství a krásně se při tom zrelaxujete. Pokud ji mám někomu doporučit, tak spíše chlapcům :)

Veríňák
02.04.2020 4 z 5

Užila jsem si to a strašně se těším, až syn doroste do věku, kdy si to užije i on. Moc se těším na další díly!

Jarmila97
04.01.2020 5 z 5

Skvělá knížka hrozně se mi líbila asi zkusím i další díl.

hurikan123
11.06.2019 4 z 5

moc se mi líbila atmosféra knihy, triky, a celková čtivost ale přišlo mi to trochu pro mladší.

Ivka14
09.06.2019 4 z 5

Když jsem tuhle knížku četla moji sestře na spaní nečekala jsem, že si u ni užijeme tolik legrace. Spolu jsme zkoušeli triky, které tam hezky popisoval a moc nás to bavilo. Celkově kniha byla veselá a napínavá, ale občas i smutná. Doufám, že bude pokračování,protože se těším na další setkání s touhle partou kamarádů.

Poetika_slov
12.04.2019 4 z 5

Krásný příběh, který vábí malé kouzelníky, vtáhne do děje během chvilky. Všecho začíná malým chlapcem, který rodiče nemá, po večerech neznámé lidi okrádá. Nelíbí se mu jeho činy, proto se rodhodne utéct do jiné krajiny. Najednou se ocitá, v nádherném městě, kde je také cirkusová přehlídka. Očima vidí, co jiní nevnímají, jak je ostatní pomalu okrádají. Když tu se náhle objeví, záhadný pán s kouzelnickými triky. Dokonce jej seznámí s dalšími kamarády, kteří jej vtáhnou do party. Spád nastává v okamžiku, kdy se někdo pokusí ukrást nádherný diamant na pódiu. Na konci příbehu se všechno dozvíte, malé kouzlo také objevíte. Pro děti je to kniha úžasná, naučí se v ní i malá kouzla.

Sandruš
24.03.2019 4 z 5

Tato kniha má zajímavé zpracování, příběh sám o sobě je pěkný. Knihu doplňují návody na různá kouzelnická "kouzla", to je určitě pro děti velmi lákavé, další díly budou jistě ve stejném podání, rozhodně to vypadá na novou zajímavou sérii.

Silmarien
11.03.2019 4 z 5

Nebolo to úplne na 4 hviezdy, tak 3,5*.

Ale malo to všetko to, čo by som ocenila ako dieťa na prelome na I. a II. stupňa. Bolo to milé, svižné, bolo tam tajomno, triky a mágia. Vhodný starší mentor, noví priatelia - každý z nich iný a práve preto utvorili tak dobrý tím. Malo to vtipné vsuvky, možno jemne prvoplánové, ale ja som mu to zožrala aj dnes, takže ako "middle grade" dieťaťu by mi to prišlo skvelé.

Ak u nás niekedy vyjde pokračovanie, rada si prečítam, do čoho sa Carter a zvyšok partie znovu zamiešajú. A možno preskúmame aj ďalšie zákutia obchodu pána Vernona.