Kouzelnická parta – Příběh druhý

Kouzelnická parta – Příběh druhý https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/422753/bmid_kouzelnicka-parta-2-rpv-422753.jpg 4 19 3

Iluzionisti série

< 2. díl

Duchové, kouzla, nadpřirozeno a dobrodružství v podání populárního herce a kouzelníka! Na těžké chvíle strávené v sirotčinci by Leila nejraději zapomněla. I když – k něčemu nakonec dobré byly. Přetavila svoji nevýhodu ve výhodu a stala se mistryní úniků. Před záhadou spojenou s příjezdem známé okultistky však jen tak neunikne. Dokáže Kouzelnická parta zabránit útokům šílených opic a vyhnat duchy z hotelů, ve kterých straší? Naši přátelé udělají pro záchranu města vše, co je v jejich silách. Jen aby nezapomněli ochránit i sami sebe!... celý text

Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

The Magic Misfits 2: The Second Story , 2018


více info...

Přidat komentář

Klarkare
16.10.2021 5 z 5

Úžasné, rovnako ako prvý diel.

knizninadsenec
13.10.2021 5 z 5

Pokračování příběhu bylo senzační, stejně dobré jako díl první. Možná o chlup lepší a i když jsem tušila, že některé postavy dost klamou, příběh mě nezklamal.
Užila jsem si dobrodružství, triky, odhalování pravdy a i postavy.

Krásné. Těším se na další díl.


martinakraus
15.06.2020 3 z 5

První díl téhle série jsem si zamilovala tak moc, že jsem se druhého nemohla dočkat... A bohužel z něj nejsem tak nadšená, jako jsem byla z prvního.
Pořád miluju způsob, kterým autor mluví se čtenářem, to, jak je knížka interaktivní, plná tajemství, záhad a šifer - tentokrát děti učí morseovku, no není to v dnešní době pořád cool?!
A ani to není tak, že by sama zápletka nebo děj byly špatný, jen to bylo prostě strááááášně utahaný. A myslím si, že některé děti (jako cílovka) by se mnou souhlasily.. Začátek byl silný, ale pak to začala bejt dost nuda.. takže když se dostalo na finále, tak jsem.. byla asi docela ráda, že už to končí?
Je to strašná škoda, doufala jsem, že si i tenhle díl zamiluju, jako ten první.. Teď už ale ani nevím, jestli budu v téhle sérii pokračovat..

Štítky knihy

kouzla příběhy pro děti

Autorovy další knížky

Neil Patrick Harris
americká, 1973
2019  87%Kouzelnická parta
2019  82%Kouzelnická parta – Příběh druhý
2016  88%Zvol si vlastní životopis

Kniha Kouzelnická parta – Příběh druhý je v

Právě čtených1x
Přečtených29x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených2x
Knihotéce23x
Chystám se číst18x
Chci si koupit9x