Hravé strašení

Hravé strašení https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452599/bmid_hrave-straseni-Qya-452599.jpg 5 2 2

Objevte nejslavnější strašidelná místa na světě pomocí kouzelných trojbarevných čoček. Zelená vám pomůže prohlédnout si světoznámá místa jako Drákulův hrad nebo londýnský Tower, červená vám přiblíží jejich historii. A pokud máte dost odvahy, sáhněte po modré čočce a spatříte duchy a strašidla, která se objevují se západem slunce!... celý text

Obrazové publikace Pro děti a mládež Encyklopedie
Vydáno: , Drobek
Originální název:

Illuminightmare , 2020


více info...

Přidat komentář

blackoutzuzi
02.10.2020 5 z 5

Tak tohle je jedna z nejoriginálnějších knih, jakou doma mám! Naprosto boží, interaktivní a i když je určená primárně dětem, já jako dospělák jsem byla naprosto fascinovaná a vyloženě jsem si knížku užívala :D Neustále jsem ji během prohlížení komentovala a nadšeně o ní vyprávěla všem okolo :D Tohle je prostě pecka a já nemůžu jinak než doporučit.

jonyrico
12.09.2020 4 z 5

Máte rádi interaktivní knihy? Pak je titul Hravé strašení tím pravým ořechovým. Díky unikátním obrázkům v kombinaci s barevnými sklíčky se do stránek ponoříte tak, jak byste ani sami nečekali. Prohlédnout si zajímavá místa umožňuje zelená čočka, červená zase připomene jejich historii, mnohdy násilnou a neveselou, a když seberete dostatek odvahy, díky modré čočce můžete poškádlit své senzory strachu.


Autorovy další knížky

2020  90%Hravé strašení
2023  0%Roční období naší matky přírody
2021  80%Hraví dinosauři

Kniha Hravé strašení je v

Přečtených2x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x