Hrajme sa s najmenšími

Hrajme sa s najmenšími https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416491/bmid_hrajme-sa-s-najmensimi-2eQ-416491.JPG 4 6 4

V knihe nájdete 140 zaujímavých a užitočných hier pre najmenších. Hrajte ich s nimi pri každej príležitosti. Hrou sa rozvíja mozog dieťaťa a vytvárajú sa základy pre jeho schopnosti. Od jednoduchých riekaniek a pesničiek až po vystrájanie pri kúpaní a rytmickej činnosti. Informácie, ako táto činnosť ovplyvňuje duševné a fyzické schopnosti dieťaťa.... celý text

Pro děti a mládež Šikovné děti - tvoření, hry, styl
Vydáno: , J. Otto - Ottovo nakladatelství
Originální název:

Brain games for babies, toddlers & twos


více info...

Přidat komentář

madem
13.08.2022 3 z 5

Pokud někdo opravdu neví, co dělat, knížka ukáže směr. Opírá se i o výzkumy. Jelikož jsem před ní už pár přečetla, nic nového mi nedala.
Uznávám, že je dobře zpracovaná, spoustu fotek, pěkně se v ní orientuje.

Ajrad1981
31.12.2021 2 z 5

Knihu jsem sehnala, když byly synovi 4 měsíce. To najednou už tolik nespal a vyžadoval pozornost a zábavu. A kdo má malé dítě, tak ví - když ho něco zabaví, tak na chviličku a druhý den to samé nezabírá. Potřebovala jsem proto inspiraci. Ale kniha mě zklamala. Sice mě hned pobavila první hra, kterou jsem pro daný věk nalistovala - zdvihání miminka a dotýkání se nosů - protože náš miláček vážil už přes 8 kilo, tak by to byla dobrá posilovačka. Ale jinak jsem inspiraci nenašla.
Tak kniha zůstala nedotčená a až teď před koncem roku jsem ji vzala do ruky, abych šla dál s čistým čtenářským štítem - a můj dojem nebyl o nic lepší. Hrát si s chlapečkem teď zvládám bez nápovědy, naštěstí, protože pro jeho aktuální věk bych tam inspiraci nenašla, je to ještě zoufalejší než pro ty 4 měsíce.
Vůbec jsou všechny ty hry variací na: zpívejte mu, čtěte, povídejte si s ním, mazlete se. Pořád dokola se to opakuje, u každého věku. A to se musí někomu radit? A některé říkanky uvedené v knize mi přišly poněkud ujeté... Takže mně kniha určitě nepomohla.


Guepp
21.10.2021

Jednoduché věci - jednoduše podané. Ideální k rychlé inspiraci.

dark.ma93
27.07.2014 3 z 5

Vrátím se k ní určitě až budu mít vlastní dítě.

Autorovy knížky

Jackie Silberg
britská, 1934
2003  73%Hrajeme si s nejmenšími

Kniha Hrajme sa s najmenšími je v

Přečtených7x
Knihotéce4x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x