Hraj fér a vyhraj

Hraj fér a vyhraj https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491545/hraj-fer-a-vyhrajwJQssk-YMx-.jpg 5 3 2

Příběh zakladatele a ředitele jedné z největších technologických společností v Americe. Za úspěchem Dell Technologies stojí tři důležité bitvy, které bylo nutné vybojovat: bitva o to, firmu spustit, udržet ji a transformovat. Vůbec poprvé Dell odhaluje úspěchy a prohry, které formovaly vývoj společnosti v tomto rychle se měnícím odvětví a také jeho vlastní proměnu v ředitele, jakého firma potřebovala. S humorem a pokorou vzpomíná na mentory, kteří mu ukázali, jak proměnit vášeň v byznys, konkurenty, kteří se stali jeho přáteli, protivníky nebo obojím, a žraloky, kteří kroužili okolo a čekali na slabou chvilku. Ukazuje se, že za jeho úspěchem stojí dlouhodobá vize: technologie je nakonec především o lidech a jejich potenciálu. Hraj fér a vyhraj (Play Nice But Win) je víc než jen upřímný portrét lídra na rozcestí, je to survival story dokazující, že i když každý s technologickým nadhledem a podnikatelským zápalem může vybudovat něco velkého, je zapotřebí skutečného lídra k tomu, aby vzniklo něco, co přetrvá. „Michael vás provede každým krokem svého příběhu, od založení firmy na pokoji studentské koleje až po uskutečnění největší akvizice v technologické oblasti v historii. Kdokoliv, kdo se zajímá o byznys na jakékoliv úrovni, může těžit z hlubokých postřehů v této knize.“ —Bill Gates... celý text

Literatura naučná Ekonomie a obchod Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Zoner Press
Originální název:

Play Nice But Win


více info...

Přidat komentář

Eagle78
14.12.2023 5 z 5

Skvělá a inspirativní kniha o skvělém člověku. Je to příklad excelentního managera, který i přes to, že měl bohaté rodiče, začal sám bez pomoci a vybudoval největší technologickou firmu světa. Kniha je velmi zajímavá, a jsem rád, že jsem si jí měl možnost přečíst.

Karabach
29.06.2023 5 z 5

Rád čtu příběhy o věcech, které každodenně používáme a skoro nic nevíme o jejich zrodu a překonaných problémech. Bereme je jako samozřejmost a neuvědomujete si kolik objemu a let práce za tím stojí. Michael Dell poodkryl úspěch jedné z největších technologických firem světa.


Autorovy další knížky

Michael Dell
americká, 1965
2000  0%Přímo od Dellu
2022  93%Hraj fér a vyhraj

Kniha Hraj fér a vyhraj je v

Přečtených3x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst4x
Chci si koupit1x