Hraběcí gentlemani

Hraběcí gentlemani https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529532/bmid_hrabeci-gentlemani-659854882aa20.jpg 4 22 7

Nahlédněme pod pokličku šarmu pravých gentlemanů z minulosti, který společně s dusotem koňských spřežení dodával každému dívčímu nádechu to pravé vzrušení. O tom je Romantika na třetí: Povinna rodu Caroline snila o velké lásce z knih. Takové, co zasáhne přímo do srdce. Její sny a touhy však musely ustoupit povinnostem vůči rodu. Před oltářem řekla ANO ovdovělému hraběti Dornfield. Cesta k lásce se uzavřela. Zbyla jen otázka Co nalezne ve svém novém domově? Sirotek Lina nikdy nezapomněla, odkud přišla. Znala jen temné kouty ulice. Osud jí přivedl do cesty Christophera Detyre. Hrabě jí dal život, o jakém se jí nikdy ani nezdálo. Jak křehká je ovšem duše malého děvčátka? A co skrývá toužící srdce dospívající dívky? Hranice původu Služba na panství? Co více si přát. Bell potkalo velké štěstí. Chtěla pomoci své rodině k lepšímu živobytí. Cesta, kterou se vydala, nabrala směr k pevné hranici, kterou nelze překonat. Nikdy nezapře svůj původ. Jde však změnit svoji budoucnost?... celý text

Přidat komentář

Sysel
09.03.2024 5 z 5

Tři opravdu krásné příběhy, každý s originálním námětem. Mně osobně se nejvíce líbil první. Zamilovala jsem se do stylu psaní autorky. Umí teda napínat do poslední chvíle! Druhá a třetí povídka byla ale taky úžasná! Přeji autorce, ať píše dál a vydává další a další příběhy...

Nadda64
06.02.2024 5 z 5

Velice krásné tři příběhy hlavně sirotek byl užasný . Jsem rada že jsem si mohla tuto knihu přečíst a moc se těším se další knihy od této autorky . Doporučuji každému kdo má rad romantiku a historii .


Babu150
24.01.2024 5 z 5

Příjemná oddechovka z dávných dob. Prenese nás na panství, kde je hrabě či hraběnka. Dozvíte se, jak to v těchto dobách vypadalo a chodilo. Tři krásné příběhy a každý jiný. Děkuji, že jsem se skvěle odreagovala a přenesla se do dávných dob.

Nejvíce se mi líbil příběh SIROTEK.

Jita160
18.01.2024 5 z 5

Romantičky a romantici tato krásná knížka vám nemůže chybět ve vašich knihovnách, naprosto ji doporučuji.
Příběh vás zavede do dávné historie kdy slovo gentleman mělo váhu.
Bylo to o čistotě lásky a o tom ,že čest pro pravého muže znamenalo vše. Milovali naplno ,ochraňovali své ženy bezpodmínečně.
Dojemné tři historicko romantické příběhy u kterých budete cítit jak vás hladí po duši.
Sirotek byl jednoznačně nejkrásnější!!!

evineckY
11.01.2024 5 z 5

Tři pěkné, napínavé, laskavé historické povídky z pera české autorky,
které moc doporučuji.

Mon.CouCou
08.01.2024 5 z 5

Dnešní recenze bude jiná. Zavede nás do minulosti. Do doby, kdy vzduch voněl. Bez kouře, páry, dokonce i bez technických vymožeností. Přesto i ta doba byla pokroková. Horká novinka od Lucie Beatrice J.bude pro každého čtenáře pohlazení na duši. HRABĚCÍ GENTLEMANI totiž ukrývají emoce, které budou pulzovat celým tělem ještě hodně dlouho.

S Lucií jsme začínaly psát tak nějak zároveň a shodly jsme se, že pokud budeme mít i jen jednoho jediného čtenáře, neztratí naše psaní to kouzlo. Já její příběhy hltala a těšila se na každou další kapitolu. A prej jsem jí byla já inspirací. Uf-jestli i ona nekecá, pak mě už tolik úžasných spisovatelů přerostlo! <3

Gentlemani v sobě ukrývají tři příběhy. Nečekané zvraty, láska, zákazy i intriky doprovází každou povídkou. Lucie ví, že nejraději mám Sirotka, i když jsem plakala a dojímala se asi u všeho. Sirotka vytáhl hrabě z té největší bídy. Ještě jako mladinkou, nezletilou a podvyživenou dívenku. Věkový rozdíl extrémní, v té době by mohl být-vlastně asi i jejím dědečkem. Přesto se v průběhu let cosi změnilo. Když zdraví neslouží, jak má, k vyznání těch pravých citů je už pozdě. A tak je Lina vydána napospas. Vždyť byla u hraběte vlastně jen host...
A víte co? Já už víc neprozradím. V každém příběhu totiž najdete úplně něco jiného. Jedno však mají společné. Gentlemanství, které se dnes už tolik vytrácí. Ano, charakterové vady měli i lidé s modrou krví-i o tom se v knize přesvědčíte.

Narovinu-knihy od Lucky nečtu ani poprvé, ani naposled a vsadím své boty, že to zažije většina čtenářů.

Pro mě je navíc Lucie skvělým přítelem a takovým tím skrytým pokladem. Jo-jela jsem za ní loni takovou rychlostí, že mi přišla i pokuta. Ale co už, před mužem jsem to ututlala :-)). A vy, moji milí čtenáři, se máte ještě na co těšit, protože Lucie je jako česká Jane Austenová.
Doporučuji vším, co mám <3

Verushbi
07.01.2024 5 z 5

Právě sem tuhle knihu dočetla,a panebože?! To byla nádhera.. Nějakou tu dobu jsem měla čtecí krizi,ale takhle kniha? Mě zní dostala. Tohle bylo přesně to čtení co jsem tolik potřebovala. Nemohla sem se od knihy odtrhnout. Ani nachvili jsem nepustila telefon z ruky,protože mě to prostě nutilo číst dál. Všechny 3 příběhy sou moc krásné, ale nejhezčí je ten druhý u něj sem i slzy uronila. A hlavně autorka vážně nádherně píše. Vážně úžasné zpracována kniha,a ty příběhy prostě a jednoduše doporučuji určitě přečíst! Nebudete litovat. Krásné čtení které vás pohltí když chcete číst něco nádherného odpočinkového..

Štítky knihy

Anglie láska erotika historické romance

Autorovy knížky

Lucie Beatrice J.
česká, 1993
2024  83%Hraběcí gentlemani

Kniha Hraběcí gentlemani je v

Přečtených22x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených2x
Knihotéce55x
Chystám se číst24x
Chci si koupit5x
dalších seznamech1x