Hotel García

Hotel García https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445089/bmid_hotel-garcia-neJ-445089.jpg 3 8 2

Romantika? Spíše ne. Komedie? Možná. Akce? Jak kdy. Zamyšlení? Vlastně ano. Mladý manželský pár, Nina a Tobias, zdědí polorozpadlý hotýlek na řeckém ostrově Korfu. Brzy zjistí, že ho obývají nevlastní sourozenci Niny. Rozhodnou se, že hotel společně znovu zprovozní, jenže ne každý s jejich plány souhlasí. Vše navíc zkomplikují rodiče, kteří se umí objevit v ten nejnevhodnější okamžik. Jak si Nina a Tobias poradí se sérií zapeklitých situací?... celý text

Přidat komentář

em75
21.06.2021 2 z 5

(SPOILER) Na čtení jsem se těšila, protože miluju Korfu a ráda čtu o tom, jak někdo někde začíná žít nový život. Jenže tady ho v podstatě všichni začali žít až v poslední kapitole knihy. Taky mi přišla nereálná představa, že tam sami žijí a pracují děti 10-14 let. Jsem hodně zklamaná. Hvězdy za Korfu a to, že knihu napsala česká spisovatelka.

cornetka
30.01.2021 4 z 5

Autorčina prvotina je celkem zajímavý počin. Některé pasáže bych si ale dokázala představit ve větším rozpracování a s detailnějším popisem - jednak by to bylo zajímavější a jednak by byly patrné některé souvislosti. Líbila se mi ale charakteristika postav - každý byl jiný, každý byl svůj a přesto dokázali fungovat společně.


Štítky knihy

romantika

Autorovy knížky

Gabriela Bártová
česká, 2003
2020  53%Hotel García