Homeopatická samoléčba

Homeopatická samoléčba https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135087/homeopaticka-samolecba-135087.jpg 5 9 3

Kniha umožňuje i laikovi předepsat konstituční lék, kterým lze vyléčit nejen běžná lehčí onemocnění,ale často i vážnější chronické neduhy, dlouho vzdorující konvenční léčbě. Předepisování podle symptomů mysli. Kniha je užitečným pomocníkem při zvládání dlouhodobých chronických nebo akutních nemocí, a to jak v rodině, tak i v profesionální léčitelské praxi. ... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Alternativa
Originální název:

Emotional Healing with Homeopathy: A Self Help Manual , 1994


více info...

Přidat komentář

Bakana
14.06.2021 3 z 5

Možná protože jsem byla v blasti homeopatie naprosto nepolíbená, očekávala jsem něco malinko jiného. Třeba první část, ve které se vysvětluje, jak dochází k psychickým traumatům, bych udělal o dost kratší. Na druhou stranu mi chybělo vysvětlení jestli a popř. proč je/není možné léčit klinická onemocnění typu diabetes, hypertenze apod. Spousta lidí těmito civilizačními chorobami trpí a málokdo se brátí na homeopata, protože si kouše nehty.
Taky mi - jako neprostému laikovi - chybělo podrobnější popsání léčby. Vím, že homeopatika je možné koupit nejen v granulích, ale i kapkách (a možná i v nějaké jiné formě?) Je v tom nějaký rozdíl? Je některý z nich "silnější" a pro koho se hodí? Podle čeho vybírat?
Celkově to ale není špatná kniha. Když si člověk pár věcí odvodí, dalo by se podle ní něco zkusit. Otázka je, jestli "léčba" s touto výbavou vůbec má šanci být úspěšná. Tipovala bych, že spíš ne.

Ankavi
08.10.2014 5 z 5

Kniha se nedá přečíst na jeden zátah, musíte ji vstřebávat postupně a vše zapadá do svých souvislostí. Autor se drží zásad klasické homeopatie, přesto jsou v knize i moderní postřehy, což hodnotím velmi pozitivně. Mohu ji doporučit všem, kdo se o homeopatii zajímají.


bytost
10.05.2013 5 z 5

Jelikož mne zaujala přednáška o homeopatii, tak jsem si koupila tuto knihu a přečetla jí jedním dechem. Tím to ale neskončilo, čtu jí a stále se k ní vracím. Moc doporučuji, je to psáno srozumitelně i pro naprosté laiky. Informace jsou přehledně utříděny a najdete zde odpovědi na otázku: ,,Jsem blázen já, nebo se zbláznil svět? ,,Proč se mi dějí ty stejné problémy kolem dokola?,, Žasla jsem jak autor popsal souvislosti problémů dnešní doby s psychikou a jaký vliv mají traumata našich předků na nás samé.

Je zřejmé, že fyzické nemoci mají své kořeny v psychických traumatech, když správně odhalíme kořeny traumatu, podáme homeopatický lék, který i v nízké dávce trauma uvolní, my ho prožijeme (třeba i v jedné minutě) a je spolehlivě odstraněno a nemusíme jeho dopady nadále prožívat.

Tato kniha dává nejen naději, ale i návod jak na to. Neváhejte a chopte se příležitosti.

Autorovy další knížky

2002  91%Homeopatická samoléčba
2009  0%Druhé simillimum

Kniha Homeopatická samoléčba je v

Přečtených10x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce4x
Chystám se číst4x
Chci si koupit6x