Hledání bodu G

Hledání bodu G https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/323316/hledani-bodu-g-iEg-323316.jpg 3 16 6

Co všechno se může stát, když jste rozvedená sexuoložka a vydáte se sama autem na dovolenou? Možná na bezinové stanici potkáte chlapa, který stopuje. Rozhodnete se ho svézt, posléze svést a společně prožijete letní dobrodružství na cestách. Cestu vám ubíhá díky vzpomínkám na staré časy, nenadálé odbočky a výhybky jsou příjemným osvěžením a důkazem, že improvizace je zárukou dobrodružství.... celý text

Přidat komentář

LenkaV.1
21.11.2020 2 z 5

Taková příjemná nenáročná oddychovka.

Clea3112
11.07.2018 2 z 5

Po knize jsem sáhla zcela náhodně jeden den před dovolenou u moře. Říkala jsem si, že to bude přesně to, co člověk na letní lenošení potřebuje.....No... kniha je to čtivá, opravdu velmi nenáročná, nevadila mi ani lechtivost tématu, ale nemůžu si pomoct.....přišlo mi to hodně "šroubované". Chyběla přirozeně plynoucí lehkost příběhu, věrohodnost hrdinů i některých situací, a to mi asi nesedlo. Prostě free road trip story v české verzi s wow! efektem se nekonala.


Doubravka1975
30.10.2017 4 z 5

Mě se to taky líbilo, oddechovka u které se nemusí zas až tak přemýšlet, ikdyž se všemi sepsanými vzpomínkami také nesouhlasím

leny.wood
03.08.2017 4 z 5

A mně se to líbilo. Protože to není těžká literatura, to snad musí být každému jasné už podle názvu. Ideální na léto, na totální myšlenkové odreagování a pobavení se.

sasako
04.04.2017

Mozaikou epizodek G bodu jsem se probíral pomaloučku, polehoučku. Čte se to pohodově (hoduji na vzpomínkách), snadno a mile, až si to musím šetřit v čase a tříštit v dojmech - asi jako když propečený stejk buď polkneš najednou, nebo krájíš na plátky a žvýkáš, na jazyku laskáš kousek po kousku ... ať to není jen o sexu. To není recenze, hodnocení, jen sdílím bezprostřední dojmy. Hledání bodu G se ani nesnaží tvářit se jako literatura, je to generátor vzpomínek. Je zbytečné se knížky stranit, protože většina epizod jen naznačuje děj, funguje jako startér ... vlastních vzpomínek. A teprve odtud se vynořují ty pravé prasečinky :-)))) A mimo jiné, kurzíva bourá řadu nešťastných mýtů. V tomto směru s Vámi souhlasím, je to poučný text. Vážená kanitsuj, přál bych Vám veselejší život. Nikdy není pozdě se mu poddat.

kanitsuj
13.03.2017 1 z 5

Tak toto byl opravdu můj velký přehmat, již dlouho jsem nečetla nic tak zbytečného a trapného! Knížka mi absolutně nesedla, vůbec nerozumím, co jí autoři zamýšleli - oddechovou knížku pro čtenáře 50+?, sexuální příručku proloženou vtipy ve stylu "Jó, to bylo tenkrát tak a dnes je to tak a v souvislosti s tím mne napadá tento chabý zvětralý vtip.". Nebo má být knížka rozhřešením pro všechny, kteří podvádí a nebo jsou podváděni, že je to tak v pořádku, žijeme jen jednou a lepší už to nebude? Odpuzovalo mne snad úplně všechno, značně promiskuitní ústřední dvojice i další nadužívaná slova. Komu vadila "fábinka" nebo "klinicky v pořádku", ví, o čem píši...Již nikdy více!