Historie v barvě: Ikonické momenty z dějin lidstva, jak je viděli tenkrát

Historie v barvě: Ikonické momenty z dějin lidstva, jak je viděli tenkrát https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412708/historie-v-barve-ikonicke-momenty-z-q2Z-.jpg 5 5 1

Ikonické momenty z dějin lidstva v živých barvách, jak je viděli tenkrát. Přes 120 černobílých fotografií bylo realisticky a se smyslem pro historický detail kolorováno, a uvedeno v nový život. Cestujte časem a prožijte příběhy od vynálezu fotografie, přes postavení Eiffelovky, potopení Titaniku, významné objevy až k událostem obou světových válek. Díky výjimečné spolupráci výtvarníka Jordana Lloyda a kurátora Wolfganga Wilda ožije před vašima očima doba téměř dvou století.... celý text

Literatura naučná Obrazové publikace Historie
Vydáno: , Extra Publishing
Originální název:

History as They Saw It: Iconic Moments from the Past in Color , 2019


více info...

Přidat komentář

HerrPilot
30.01.2022 5 z 5

První selfie fotka historie, Abraham Lincoln ještě jako junák bez vousů, stavba Eiffelovy věže, Blériotův přelet kanálu La Manche, výjevy z hospodářské krize třicátých let nebo fotografie lidí spěchajících do biografů od mladého Stanleyho Kubricka.
110 let (1839-1949) fotografie v poměrně velkoformátové publikaci, která dává vyniknout detailům na kolorovaných fotkách, díky čemuž by publikaci i v češtině lépe slušel podtitul „Paper Time Machine.“ To vše navíc doplněno komentáři autorů knihy, a citacemi autorů daných fotek nebo dobového tisku.

U téhle (nejen okrasné) lahůdky, schopné takřka skutečného časoskoku, nemohu dát míň než 5 barevných *. Jediným mínusem snad byla trochu volnější vazba, ale je možné, že to je kosmetická vada pouze u mého kusu.

Autorovy knížky

2019  92%Historie v barvě: Ikonické momenty z dějin lidstva, jak je viděli tenkrát

Kniha Historie v barvě: Ikonické momenty z dějin lidstva, jak je viděli tenkrát je v

Přečtených7x
Knihotéce11x
Chystám se číst7x
Chci si koupit9x