HisTORIe

HisTORIe https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15610/historie-15610.jpg 3 26 9

Byla to nejslavnější panna v historii televize – a jako dcera Aarona Spellinga také patrně nejslavnější protekční dítko na světě. Díky roli Donny Martinové v seriálu Beverly Hills 90210 se Tori Spellingová stala oblíbenou herečkou mladé generace, její soukromý život je však ještě zajímavější než ten seriálový. Ačkoli bulvár propral Toriin život do poslední nitky, teprve v HisTORIi se konečně dozvíte, jak to všechno doopravdy bylo. Tori otevřeně hovoří o dekadentních oslavách narozenin z dětství, prvních láskách, plastických operacích i manželství s mužem, jenž nebyl ten pravý. Smysl pro humor a schopnost dělat si legraci sama ze sebe už Tori prokázala ve svém seriálu So NoTORIous a reality show Tori & Dean: Inn Love, nyní se stejným vtipem vypráví o svém životě, o komplikovaných vztazích s rodiči, neustálých sporech s panovačnou matkou, psychických problémech, milostném životě a také o tom, jak jí slavné jméno navzdory všem pověstem o protekci zavíralo dveře před nosem. Ať jde zrovna o pompézní svatbu s prvním manželem, nebo bulvární poprask kolem domnělého „vydědění“, je HisTORIe šťavnatým, překvapivým a poutavým pohledem na to, co skutečně znamená být Tori Spellingovou.... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , BB art
Originální název:

Stori Telling , 2007


více info...

Přidat komentář

Čokoláda
25.11.2022 4 z 5

Zajímavě napsaná biografie.
I když herečka vyrůstala v bohaté a vlivné rodině, dokázala se brzo sama postavit na vlastní nohy. Byla pracovitá, dochvilná, zodpovědná, s realistickým pohledem na svět.

Květinka008
28.09.2020 3 z 5

Musela jsem si na ni poopravit nazor... V biografii me tato dama velmi zaujala.


Simstr
22.09.2020 3 z 5

Jak jsou již komentáře níže, nic jsem od knihy nečekala a také ji zakoupila za kačku v levných knihách. Na BHčku jsem vyrůstala, ono nic v této době nebylo a já ho žrala :-) Dozvěděla jsem se pár zajímavostí ze zákulisí jak natáčení seriálu tak k osobního života Tori. Šlo to :-)

VílaElvíra
05.01.2018 5 z 5

Knihu jsem koupila, protože stála cca 20,- Kč a byla jsem zvědavá. Přečetla jsem ji jedním dechem. Je krásně napsaná, čtivá a je v ní spousta informací o známých lidech a zákulisí úspěšného seriálu.

kiraa
25.08.2015 4 z 5

Této knize jsem v podstatě nedávala šanci na úspěch a po pravdě jsem pochybovala, že ji zařadím do knih přečtených. A ejhle jo, ono to vůbec nebylo špatný. Pohled z té druhé strany, který může i leckoho překvapit. Zlatá mládež, milióny na kontě, bouráky, VIP párty, všeho kopec, ale ve finále jedno velké NIC. Tak, jo, slušná 4.

LovelyLucy
14.05.2013 3 z 5

Kniha se mi líbila. Je velmi dobře psaná a dozvěděla jsem se spoustu nových informací. Byla jsem příjemně překvapená. :)

PetikH2O
05.02.2013 2 z 5

Kniha se mi četla velice dobře, člověk zjistí, že i celebrity mají těžký život. Neočekávala jsem nic a byla jsem příjemně překvapena. Koupila jsem ji za 9 Kč v levných knihách. Takže výborný kup a vtipné počtení.

deedulka
05.01.2013 3 z 5

Tori mám v živé paměti ještě ze seriálu Beverly Hills 90210, na kterém jsem tehdy vyrůstala a proto jsem si řekla, proč si tuto knihu nekoupit (navíc stála doslova pár korun ;) ) Od knihy jsem taky moc nečekala, ale kupodivu byla čtivá, vtipná a během chvilky jsem ji měla přečtenou. Taková malá sonda do života herečky s matkou na zabití. :)

LiLinka
27.12.2010 3 z 5

Velice se mi tato kniha líbila.=)