Heřmanova kuchařka

Heřmanova kuchařka https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529331/bmid_hermanova-kucharka-65943bd688733.jpg 3 4 2

Nejzářivější mišulinská hvězda a její vůbec první kuchařka! Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda, šťastny jak lazeňska veverka, že jsem mohl vydat svoju prvni knižku v životě. V ni ti nabizim ty nejlepši recepisy, ktere možeš mit v knihovničce a potom na svem stole. Moje hlavni kredo je: Laska prochaza žaludem. Nebo tak nějak. Mam milujici manželku Žanetu, dvě děcka a Arnošta. A vas, moje fanušky mišulinskeho vařeni z JuButu, Instantniho gramu, ŤikŤoku a Fejzbučku. Jste fajni a mili a ja vam přeju krasne zažitky u knižky, v životě a kuchyni.... celý text

Přidat komentář

bravefox
16.04.2024 2 z 5

Kniha, která cílí jak ostravským slangem a rádoby humorem, tak recepty na průměrného českého člověka, který miluje Kozuba, film Babovřesky a turka za pětatřicet. Pokud jste alespoň v jednom bodu našli neváhejte s koupí budete nadšeni a recepty jako Paliprdel salat na vás čekají.

LuciRad
02.04.2024 5 z 5

Boží. Vtipné, bezvadně napsané, recepty fungujou na stoprocent, a i kdyby se vám nechtělo momentálně vařit, za tu bžundu a polechtání bránice tohle čtení stojí a prodloužíte si život nejméně o dalších padesát let.


Autorovy knížky

2024  55%Heřmanova kuchařka

Kniha Heřmanova kuchařka je v

Přečtených3x
Knihotéce3x
Chystám se číst5x
Chci si koupit4x