Háčkované kabelky a doplňky

Háčkované kabelky a doplňky https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/239373/bmid_hackovane-kabelky-a-doplnky-239373.jpg 2 5 3

Chcete být originální? Chcete překvapit své okolí? Naučte se háčkovat! Stačí jen šikovné ruce, trocha fantazie a tato kniha plná zajímavých a přitom jednoduchých nápadů. Naučíte se základním technikám klasického i tuniského háčkování, vyzkoušíte si je na několika zkušebních projektech a hned poté se můžete pustit do plesové kabelky, letní tašky či pletených podložek pod hrníčky. Vezměte tedy háček, namotejte přízi na prst a objevte pestrý svět háčkovaných kabelek a doplňků. Nudit se určitě nebudete…... celý text

Přidat komentář

bigbabe
14.02.2019 2 z 5

Je to tak, že člověk hodnotí knihu dle svého osobního zájmu a proto pro mě opačně než pro Boudiku to nebylo zajímavé, protože tam bylo hodně tuniského háčkování.
A všeobecně celá kniha je taková na můj vkus hippies.
Takže jsem ani nehodnotila návody jako takové.

Boudika
09.05.2017 3 z 5

Kniha plná hezkých nápadů,bohužel obrázky techniky háčkování jsou malinkaté a focené z dálky,slabou přízí,bez detailu....pokud bych neuměla háčkovat, z těchto pidifotek bych se to nenaučila..... Velké plus je za tuniské háčkování,na našem trhu chybí publikace tohoto háčkování,které má i spoustu jiných hezkých vzorů než jen ten základní uvedený v knize..... Co vydat i knihu projektů a dalších vzorů tuniského háčkování? ;o)


Kamiliana
24.10.2015 4 z 5

Už se těším, jak jednou v budoucnu se k této knize vrátím a začnu háčkovat :-) Nejvíce mě nadchly podložky pod hrníčky. Vše je vysvětleno i naprostému laikovi a nejen že to vypadá jednoduše, jednoduché to i je :-)

Štítky knihy

ruční práce háčkování módní doplňky

Autorovy knížky

2015  48%Háčkované kabelky a doplňky