Kamarád do deště

Kamarád do deště https://www.databazeknih.cz/img/books/72_/72999/kamarad-do-deste-72999.jpg 3 43 6

Grafomág série

1. díl >

Víte, na postapokalyptických příbězích je jedna věc špatná. Až příliš snadno se mohou stát realitou. To, co začalo jako ekonomická krize, skončilo globální válkou. Teď je válka minulostí. Lidská civilizace taky. Býval jsem spisovatel a teď jsem jeden z mála přeživších. Nedělám si iluze. Tohle všechno brzy skončí. Možná smrtí, možná šílenstvím. Už teď mám pocit, jako bych se zbláznil. Myslím si, že se moje knížky staly. Horší je, že švábi si to myslí taky. Noc neslučitelná se životem, šílený chlapec, Pistolník s tváří hřbitovního anděla, kolektivní švábí vědomí a postapoka-lyptický svět deště. A Martin Moudrý k tomu všemu. Příběh, jaký tu ještě nebyl. Příběh, který se stal. První kniha ze dvou.... celý text

Přidat komentář

Kobalt
19.11.2019 odpad!

Tohle bylo tak strašné že druhý díl nechci ani vidět.

_Peprmintka_
30.01.2018 2 z 5

Začátek pro mě byl naprosto grandiózní, pak to už šlo trochu z kopce. Ale tu druhou hvězdičku za hrůzu, kterou ve mě vzbuzovaly hordy švábů, dát prostě musím.


Eigis
04.04.2017 3 z 5

Nemyslím si, že by to byla zas taková tragédie jak uvádějí předchozí komentáře a hodnocení, kniha má solidní začátek a i dále se najdou lepší scény, ale bohužel i dost dlouhých a slabých míst. Prostě průměr, který má, ale určitý potenciál rozvinout se do dobrého příběhu. Po přečtení druhého dílu musím, ale bohužel konstatovat, že autor tento potenciál nevyužil, ale úplně zazdil. Komu se nelíbí tato kniha doporučuji pokračování rozhodně nečíst.

Hanz
01.09.2016 odpad!

Odpad. Absolutní dno mezi českým brakem.
Vytrpěl jsem tuto knihu až do konce, ale druhý díl snad ani neotevřu.

Terva
19.04.2015 2 z 5

Pan Moudrý čerpá z několika akčních filmů, které proplétá,
doplňuje a tvoří z nich svůj specifický příběh.
Hodně využívá předlohy k filmu Terminátor.
Musím říci, že ikdyž se to může zdát jako,.... a teď budu trochu tvrdej, nemoudrej..
dobrý námět, moc se mi to jeho vykrádání nezamlouvá.

Senza Jenka
06.06.2011 3 z 5

V knize se střídá rychlý spád s nekonečně se vlekoucími pasážemi. Určitě je dobré znát autorovy předchozí knihy - Iustus a Devátá sféra. Můj pocit je smíšený.