GPS od A do Z

GPS od A do Z https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/222987/bmid_gps-od-a-do-z-222987.jpg 5 2 3

4. aktualizované vydání. Autorům knihy GPS od A do Z se podařilo srozumitelným jazykem popsat k čemu a jak se dají využít GPS navigační přístroje. Kniha si rozhodně nebere za cíl zabíhat do hloubky teorie fungování satelitních navigačních systémů, ale spíše jednoduchou formou popsat to, co většina uživatelů marně hledá v uživatelských příručkách. Celou knihu provází množství názorných obrázků, které napomáhají srozumitelnosti textu. Knihu jistě ocení nejen stávající uživatelé GPS přijímačů, kteří se v ní dozví řady nových možností využití svého přístroje, ale i ti, kteří teprve uvažují o koupi navigačního přístroje a mají problémy se v široké nabídce přístrojů na trhu orientovat. Titul GPS od A do Z popisuje všechny běžné typy navigačních přístrojů (auto-moto, turistické, námořní nebo letecké navigace), včetně výčtu dostupných značek na českém trhu.... celý text

Přidat komentář

Stolda
26.04.2017

Ano, fungující navigace je úžasná věc, pokud se vám v ní nezačne vrtat nějaký rádoby odborník. On si navigátor hlavně nesmí plést pravou a levou stranu a ne 50 metrů za frekventovanou křižovatkou říct....hm, asi jsme měli odbočit...., to jen tak dovětek ke komentáři psaný hned pode mnou.
Ale souhlas s tím, že tohle vydání je přehledné a pochopitelné. Nezbývá, než si přát , aby se s tím ztotožnil i můj navigátor, který si myslí, že pohodu a klid rodinného krbu zachránil tím, že totálně rozvrtanou GPS sám/ sama/ snad zprovozní .

Damato
25.04.2017 5 z 5

Hurá,přivezla jsem domů poklad a tím zajistila teplo a pohodu rodinného krbu,neboť nejen já se v naší navigaci vrtala a totálně nevěděla co s tím. Teď už můzeme cestovat i za humna kraje a odpadnou otázky od velitele vozidla směrem ke mě,jako k navigátorovi..a kam teď,kam jsi mě to navedla,kam koukáš...na tom poli to asi není cíl,co říkáš...tak jak to bylo minulý výlet,kdy při cestě naším hlavním městem jsme se po dvakráte ocitli na stejném místě,před námi auta za námi auta a ze sedadla řidiče se neustále opakovala pořád ta stejná otázka...tak kam teď... Jó.kdybych to věděla,tak bych to asi řekla, no ne ?


Eremites
05.02.2016 4 z 5

Vcelku čtivá a přehledná publikace pro technické antitalenty (jako jsem já), kteří toho o GPS zatím moc nevědí. Pro pokročilé uživatele asi zbytečné.

Štítky knihy

navigační systémy GPS navigace

Autoři knihy

Jiří Černý
česká, 1974

Kniha GPS od A do Z je v

Přečtených2x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chci si koupit1x