Genitál pro muže kapitál

Genitál pro muže kapitál https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458829/bmid_genital-pro-muze-kapital-Q2u-458829.jpg 3 3 2

Kniha se zabývá zdravím muže, z pohledu urologa, androloga a psychologa. Podává přehled nejčastějších zdravotních i psychologických problémů , které přicházejí s určitým věkem muže a zaměřuje se na jejich léčbu a prevenci. Je určená všem mužům, odborníkům, laikům ( mužům ) a jejich ženám. Věkově zaměřena spíše na mužskou populaci 40+ , rádi bychom však, aby si knihu koupily/ četly i ženy, které s muži žijí. Jak už název napovídá, hlavním tématem knihy je „mužský genitál“ z toho nejširšího i nejintimnějšího pohledu. V dnešní době, kdy na internetu můžete najít odpověď téměř na jakoukoliv otázku a zároveň si k ní přečíst vášnivé diskuse laických „rádoby-odborníků“, je těžké vyznat se v tom, co je správný výklad toho kterého problému. Pokud jste navíc muž s choulostivým urologickým či andrologickým problémem, často se ve virtuálním prostředí dovíte i to, co zrovna nechcete. Autorské kvarteto, ve složení lékařů z oboru a psycholožky, připravilo publikaci, která čtenáři zodpoví nejzákladnější a nejpalčivější otázky týkající se mužského zdraví. Jednotlivá témata jsou připravena s odbornou pečlivostí a přehlednou, ucelenou formou shrnují problém a nabízí možnosti jeho řešení. Přes veškerý výčet závažných problémů a chorob, je kniha psaná čtivou „light“ formou, srozumitelnou i pro laika. Vše je pak doplněno beletrickými, mnohdy úsměvnými, povídkami z ordinací urologů, které dodávají knize lehkost, humor a nadhled.... celý text

Přidat komentář

valda
26.05.2023 odpad!

Tak tohle je opravdový bizár. Vznik knihy si představuji nějak takhle:
"Na trhu chybí kniha o mužském intimním zdraví. Co takhle něco napsat?"
"Ok, napíšu pár svým známým doktorům."
"Hele něco jsme dali dohromady, ale nebyl moc čas. Je to spíš takový encyklopedický výčet, co najdeš na Wikipedii. To se jen tak neprodá."
"Pojďme tam přidat historky z ordinace, ať to má trochu šťávu."
"Ok, našel jsem pár takových lechtivých v časopise Trnky-brnky. Ale je toho pořád málo."
"Hele znám někoho, kdo umí psát rýmovačky. Nedávno mi psal strašně vtipnou veršovánku k narozeninám. Co takhle to okořenit říkankami o penisu?"
"Ty si génius, super nápad. Tohle bude bestseller!!" :-)

jan.hrabanek
19.12.2020 5 z 5

Opravdu pěkně, s vtipem a s nadhledem napsaná kniha kterou by si měl přečíst každý (nejen muž). Některé věci jsem si ujasnil a ´nové´ objevil :-)