Fuzz a Pluck

Fuzz a Pluck https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/131051/fuzz-a-pluck-131051.jpg 3 19 5

Bizarní a vtipná dobrodružství oškubaného kuřete a těžkopádnějšího medvídka. Nenechte se zmýlit, toto není komiks pro děti(ale i pro ně!) Pitoreskní putování těchto dvou postaviček v nevlídném a surreálném světě. Původně vyšlo u Fantagraphics Books.

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , ALDENTE
Originální název:

Fuzz and Pluck


více info...

Přidat komentář

Kinison
25.04.2021 2 z 5

Myslím, že ani po druhém přečtení po letech, kdy jsem tento komiks našel v krabici s knihami, mi toho v paměti nezůstane mnoho.

Covenant
06.09.2019 5 z 5

Tohle přišlo jak rána z čistého nebe. Dostalo se mi to do ruky jen náhodou. Bylo to vtipné, takovým tím ujetým způsobem, který mi hned sedl. Asi jsem měl prostě na to náladu. Bylo to pro mně osvěžení a tak trochu nostalgie z něčeho, co mi chybělo. Takovej ten puberťáckej, debilní humor, kterej nestvořil blbec. Pravda je, že mohl autor trochu víc přitlačit na pilu a nebát se jít do toho víc po hlavě, ale i tak mě to bavilo.


Kapis
03.04.2019 2 z 5

No, nebavilo od začátku. Chvilku mě zaujala pasáž s halucinacemi u meditující opice, ale asi to bylo tím co jsem zhulil těsně před tím. Od nikud nikam, jak to vypadalo poutavě a zajímavě po vydání, tak to nenaplnilo žádné očekávání. Škoda.

vandislav
09.01.2017 4 z 5

Velmi příjemná záležitost, která potěší zejména fanoušky Anderssona.

martinstefko
02.09.2015 3 z 5

Ted Stearn nevytvořil úplně špatné postavy, ani špatné příběhy, které v sobě mají myšlenku, mají v sobě nápady, ale všechno je tak nějak umírněné, poklidné. Jsou zde jen určité náznaky, jako kdyby se Ted bál zajít trochu dál. Myslím, že tohle je docela škoda. Kdyby se pokusil příběhy trochu okořenit, asi by to bylo zajímavější. Takhle z toho vychází jen celkem průměrný komiks, který vytváří zvláštní situace. Proto dávám nakonec o trochu vyšší hodnocení než jen průměrné. Výrazy obou postav na obálce vyjadřují podobné emoce, jaké bude mít, když komiks dočtete - nejistota a trochu možná i naštvání. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/03/557-fuzz-pluck-60.html

Autorovy knížky

Ted Stearn
americká
2012  60%Fuzz a Pluck

Kniha Fuzz a Pluck je v

Přečtených20x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce9x
Chystám se číst7x