Fotograf od Zlaté ruky

Fotograf od Zlaté ruky https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/58902/bmid_fotograf-od-zlate-ruky-xrA-58902.png 3 4 2

Známý filmový režisér Rochet Foster byl unesen teroristy, aby se nyní on stal hercem jiných mocnějších režisérů. Během mohutné pátrací akce vyvolané únosem slavné osobnosti se pohybujeme po dnešní Paříži, v záhadném podsvětí velkoměsta, v jeho nejšpinavějších uličkách.

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Svoboda
Originální název:

Passage de la Main d´Or , 1980


více info...

Přidat komentář

Malarkey
01.11.2019 2 z 5

Prvotní stránky jsou docela v pohodě. Autor popisuje, ale snaží se být poměrně věcný. Únos je jasně daný, popisky pocitů jsou zajímavé, jenže ouha...po pár desítkách stran se vše neustále opakuje a opakuje a pak to začne nudit. Autor se zacyklí a neví, kam s námětem postupovat a tak z něj udělá rádoby thriller a přitom u toho neustále popisuje něco, co čtenáře vlastně vůbec nezajímá. Ve výsledku tedy docela otrava. Ještě alespoň, že krátká otrava.

85098211
28.09.2017 3 z 5

Ze začátku mne kniha zaujala, ale styl vyprávění byl takový jaksi podivný, moc mi nesednul. Po čase jsem knihu poslouchala (jako nahrávku z KTN) už jen ze setrvačnosti, nijak zvlášť mě nebavila. I když nápad autora jako takový nebyl špatný. Proto hodnotím jako úplně obyčejný průměr ;-).


Štítky knihy

únosy

Autorovy knížky

Michel Braudeau
francouzská, 1946
1985  65%Fotograf od Zlaté ruky

Kniha Fotograf od Zlaté ruky je v

Přečtených7x
Knihotéce10x
Chystám se číst1x