Spomeň si

Spomeň si https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/242636/mid_spomen-si-Grl-242636.jpg 4 85 85

Foster Saga série

< 2. díl

Diana Fosterová, bohatá, krásna, inteligentná a citlivá dievčina sa ako šestnásťročná zoznámila s Colom Harrisonom, chudobným vysokoškolákom, ktorý si v rodine jej rovnako zámožnej kamarátky zarábal ako stajník. Medzi mladými ľuďmi sa postupne vyvinul priateľský vzťah, ktorý u Diany prerástol aj do niečoho oveľa silnejšieho. No najmä Cole si uvedomoval, aká hlboká spoločenská priepasť ich oddeľuje. Životné cesty oboch románových hrdinov sa stretli až po desiatich rokoch. Z Cola sa medzitým stal bohatý človek, majiteľ obrovskej korporácie, a Diana stála na čele populárneho časopisu a prosperujúceho rodinného podniku. Úspech však má aj tienisté stránky, konkurencia sa ich usiluje za každú cenu zlikvidovať. Diana a Cole zistia, že sú schopní čeliť drvivému tlaku a nekalým praktikám okolia. Spoločenský postup im umožní lepšie spoznať jeden druhého a uvedomiť si kvalitu vzájomného vzťahu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Remedium
Originální název:

Remember When , 1996


více info...

Přidat komentář

helenkan
08.08.2022 5 z 5

Docela ráda jsem si tuhle romantiku přečetla znovu. Není na škodu mít takové odpočinkové čtení v knihovně a čas od času se k nim vrátit. :-)

Kudík
08.08.2021 4 z 5

Rodina Fosterových byla prostě skvělá. Líbila se mi celá jejich tvůrčí činnost, ať už kutilství nebo zpracovávání pěstitelských výdobytků. Diana se mi líbila již v předchozím díle, který se točil více okolo její sestry Corey. Zde jsem se nejvíc bavila při popisu výletu Fosterových do Yellowstone. Od přípravy zásob, kempování, až po konečné focení. :)
Cole Harrison se mi více zamlouval ve své mladší podobě, a poté až skoro ke konci, kdy trošku ubral ze své drsnosti. Zjištění v závěru, co měl za bratry a otce jeho postoj celkem vysvětlovalo. Musím souhlasit s komentářem viz. petraj30, že něco si zasloužilo (nejen epilog) více rozepsat a něco naopak mohlo být trošku okleštěno, ale celkově je to příjemné čtení (s neodpovídající obálkou), které splní přání nejen Calovi.


petraj30
01.04.2020 4 z 5

Příběh byl opravdu moc krásný a dojemný, ale příběh s její sestrou se mi líbil o něco málo víc - asi na 100 stránkách autorka popsala krásný a hlavně zakončený příběh . Tahle kniha měla něco málo přes 400 stran, ale řekla bych, že tam snad ani nebylo řečeno všechno. Chyběl mi především nějaký pořádný epilog s její úžasnou rodinou. Taky mě celkem překvapovalo, že i na vzdory počtu stránek byl ten jejich případ obdivuhodně rychle vyřešen. Některé věci byly rozepsány na pár řádcích, a některé se zase strašně vlekly. Nějaké části bych určitě více rozepsala. Jinak se mi příběh moc líbil.

helenkan
05.07.2016 5 z 5

Tyhle příběhy miluju.Super čtení.

enyr
28.07.2012 5 z 5

Krásná kniha doplňující příběh, který vyšel v povídkové knize Dar lásky. Tentokrát se ovšem děj zaměřuje na druhou ze sester, Dianu. Tento styl příběhu mám ráda. Taková příjemná romantika.

Autorovy další knížky

Judith McNaught
americká, 1944
2007  90%Království snů
2005  90%Whitney, moje láska
2006  88%S tebou až navěky
2009  89%Láska nebeská
2004  88%Dokonalá