Flandil u doktora

Flandil u doktora https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394031/bmid_flandil-u-doktora-L6q-394031.png 4 18 6

Pokračování předchozího úspěšného titulu Flandil ve školce se tentokrát zaměřuje na problematiku úrazů, zranění, na obavy z ošetření, lékařských zákroků a nemocnice. Prostřednictvím nejrůznějších příhod a "nehod" ze života malých zvířátek se děti dozvědí o různých typech zranění a jejich léčení a také jak v takto vypjatých chvílích zvládat své emoce a obavy. Kniha bude užitečným rádcem a průvodcem nejen pro děti a jejich rodiče, ale i pro zdravotníky, pedagogické profese a všechny další, kdo s dětmi pracují. I tuto knížku Barbory Hamblin doprovázejí ilustrace Kateřiny Pažourek.... celý text

Přidat komentář

liana 12
19.08.2022 5 z 5

Moc krásná kniha, která děti provede každým vyšetřením, které by ho mohlo potkat.

Jančislava
26.04.2022 5 z 5

U nás je to velmi oblíbená kniha, možná více než první díl. Celkově jsou obě knihy moc pěkné a čteme je už přes dva roky.


maminkoutek
25.09.2020 5 z 5

Kniha Flandil u doktora se zaměřuje na problematiku různých zranění, strachu z nemocnice a ošetření. Děti se na základě příhod šneka Flandila seznamují s nemocemi i úrazy, které se jim mohou často při hraní stát. Samozřejmě opět nechybí citlivý kontaktní přístup při řešení problémů, takže je kniha pěkným rádcem také pro rodiče, kteří by rádi podobný styl výchovy aplikovali u sebe doma.

popelka595
09.04.2020 5 z 5

Flandil ve školce i u doktora jsou jedny z mála knížek, které dokáže náš čtyřletý syn opravdu se zájmem poslouchat :)). A baví to i nás rodiče. Respektující styl výchovy je nám velmi blízký a není to tak dávno, co jsme byli sami dětmi a bývali bychom takové knížky tenkrát moc ocenili. Jsou totiž léčivé :)

Coco3
05.06.2019 5 z 5

Pecka kniha, stejně jako první díl. Syn, 3 roky, si ji neuvěřitelně oblíbil. Dobrodružství Flandila a jeho kamarádů a jejich různá zranění nás provázejí každý den. Líbí se mi citlivý přístup a vysvětlování dětem, některé situace už jsme díky Flandilovi u doktora absolvovali mnohem více v pohodě.

Katepaz
17.05.2019 5 z 5

Skvělá kniha, která pomáhá rodičům a dětem překonat strach při vyšetření u doktora. Jak vše zvládnout bez křiku a s respektem. Doporučuju!!!!!!!