Fanfan, má lásko

Fanfan, má lásko https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94313/bmid_fanfan-ma-lasko-iXI-94313.jpg 4 11 2

Do Alexandrova života vpadla Fanfan jako zlodějka - pootevřeným vikýřem a Alexandr od té chvíle nemyslel na nic jiného, než jak Fanfan co nejlépe... nemilovat. Zdála se mu totiž příliš krásná na to, aby se s ní jen tak beze všeho vyspal: vždyť největší vzrušení prožíváme ve chvílích, kdy toužíme, při prvních opojných tónech milostné předehry... A o ty se za nic na světě nechtěl připravit. Aby ty zářivé okamžiky touhy trvaly co nejdéle, pokud možno navždy, vymyslel Alexandr důmyslnou hru s Fanfaniným srdcem a věřil, že láska nenaplněná může vrcholit věčně a nikdy neupadnout do všednosti. Fanfan, má lásko je zkrátka milostný román jak má být. A je to román moderní, kořeněný tím nejpikantnějším francouzským humorem.... celý text

Přidat komentář

SSTknihy
06.06.2020 3 z 5

„Největší vzrušení prožíváme ve chvíli, kdy toužíme, při prvních opojných tónech milostné předehry.“ Jenomže každý vztah se časem posune dál. Tak co s tím? Když Alexandr potká krásnou Fanfan, rozhodne se hrát rafinovanou hru s jejím srdcem ve víře, že nenaplněná láska nikdy neupadne do všednosti. Jenomže s láskou si nelze zahrávat bez následků a Alex se bude muset rozhodnout, co doopravdy v životě chce. Neotřelý, vtipný, milostný román se vším všudy.

Indiánka
30.11.-0001 5 z 5

Četla jsem ji v češtině - Fanfan, má lásko. Několikrát. Pěkně se to četlo a řekla bych, že to není až tak klasickej románek. Dopouručuji.


Štítky knihy

zfilmováno Francie

Autorovy další knížky

Alexandre Jardin
francouzská, 1965
1993  84%Fanfan, má lásko
2022  80%Vrána a liška
2022  73%Pomozte Červené Karkulce
2022  73%Zajíc a želva
2022  87%Lišák a čápice