Esenciální oleje od A do Z

Esenciální oleje od A do Z https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/306354/bmid_esencialni-oleje-od-a-do-z-nga-306354.jpg 4 8 4

Všechno, co potřebujete vědět o léčivých olejích Zveme vás do říše blahodárných léčivých olejů, vonných esencí už odedávna používaných pro zdraví těla i ducha. Naučte se míchat ty nejúčinnější směsi. O každém z olejů přinášíme množství detailních informací. Z jakých rostlin se získávají, jak se s nimi správně a bezpečně zachází, jaké jsou jejich účinky. Dozvíte se, jaký olej se hodí na konkrétní zdravotní potíže, jako jsou bolesti hlavy nebo zad, které jsou vhodné pro budoucí maminky a pro kojence, které pomohou při únavě. A nezapomeneme ani na emocionální a duševní stránku. Vonné esence dokážou povzbudit, pomáhají překonat smutek, zlepšují soustředění.... celý text

Zdraví
Vydáno: , Metafora
Originální název:

The Essential Guide to Oils , 2013


více info...

Přidat komentář

MiaErrian
31.05.2021 4 z 5

Dobrá knížka se spoustou informací a stručnými přehledy. Samozřejmě je tam hodně druhů a ke každému je jen jedna dvojstrana - takže informace ke každému oleji jsou stručné, ale orientačně jako malá příruční kniha pro úvod stačí. Člověk si stejně později už sám určí, který olejík je mu na který problém příjemný, ale pro začátečníky si myslím že tohle je jeden z nejlepších startů.

afinabul
08.06.2020 2 z 5

Všechno, co potřebujete vědět o léčivých olejích som sa nedozvedel, zábavná bola parná destilácia, ktorú odbili jedným obrázkom, keby aspoň podotkli o tomto - (text obsahoval SPAM a byl odstraněn)
Toto je jedna z moderných kníh, kriedový papier, farebné obrázky, málo textu ...


carex
24.09.2016 3 z 5

Aspoň překladatelka by měla vědět, že essential oil je česky silice. Navíc "The Essential Book of Oils" rozhodně není jen o silicích, ale i o dalších rostlinných olejích.

Marselle
02.09.2016 5 z 5

Tato kniha se mi velice líbí. Vzhledem k tomu že mám bylinky a jejich různorodé využití ráda tak tato kniha je pro mě opravdu užitečným rádcem a pomocníkem. Našla jsem si zde spoustu bylinek a koření které chci vyzkoušet a využít jejich sílu pomáhat a léčit.
Takže už nebudu pít jen čaje, ale udělám si různé vonné oleje do koupele, nebo na promazání a uvolnění kůže.
Pokud jste milovníky bylinek jako já, tak tato kniha vám určitě nesmí chybět ve vaší knihovničce.