Encyklopedie moderní kulturistiky

Encyklopedie moderní kulturistiky https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396941/mid_encyklopedie-moderni-kulturistiky-grW-396941.jpg 5 31 8

Rozsáhlá publikace pro všechny vážné zájemce o kulturistiku z pera jednohoz nejúspěšnějších kulturistů světa – Arnolda Schwarzeneggera. V komplexnímpojednání doprovázeném fotografiemi naleznete „o této disciplíně úplněvšechno“, jak říká autor, například historii a vývoj oboru, analýzu svalůlidského těla, návody na trénink, rady předních závodníků a mnoho dalšího.„Velký Arnie“ nezapomíná ani na vhodnou výživu, která ke správnémutvarování postavy patří.... celý text

Literatura naučná Sport
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Encyclopedia of Modern Bodybuilding , 2005


více info...

Přidat komentář

Tedovál55
08.11.2023 4 z 5

Dobré objasnění teorie cvičení a srozumitelný popis provádění jednotlivých cviků.

Luigi1
28.10.2023 5 z 5

Tuto knihu napsal z převážné většiny o sobě


Rurian98
22.12.2019 5 z 5

Výborný přehled důležitých poznatků o posilování a kulturistice. Cviky, které jsou v knize zmíněny, jsou stručně a srozumitelně popsány. Většinou se jedná o základní cviky s volnou váhou, jež jsou na narůst svalové hmoty nejúčinnější.
V knize jsou samozřejmě také informace o výživě, tréninkových principech, častých zraněních a dalších důležitých tématech, které je třeba k efektivnímu posilování znát.

Wenix
28.02.2018

Skvělá kniha od skvělého člověka - doporučuji Přečíst i Total Recall

simanski
07.10.2017 5 z 5

Obsáhlostí jedinečný dílo.Popis cviků excelentní.Tréninky jsou ovšem psány pro ,, sypače ,, jakými byl právě Arnold.Proto je třeba brát je z rezervou,jinak brzo skončíte přetrénovaní.

ttopi
31.01.2014 5 z 5

Tohle je jednoznačně za 5 kvězdiček. Obsáhlé, s vyčerpávajícím popisem... A hlavně - od člověka, který toho v oboru tolik dokázal, jsou informace určitě věrohodné. Kdo chce začít cvičit, nebo již cvičí a chce se někam hnout, tuto knihu musí vidět :)

IamTaiPan
20.09.2012 5 z 5

Nejlepší kniha o kulturistice, která byla kdy napsána. Jméno autora mluví myslím samo za sebe.

koubin007
30.11.-0001 4 z 5

Nečekejte od téhle knihy, že Vám bude odhalovat nějaké kdoví jak zajímavé příběhy z Arnieho života.
Je spíše zaměřená na teorii cvičení.
Zaměřuje se na správné a přesné posilování a je plná poutavých a výmluvných fotografií. Po shlédnutí obrázků budete mít pocit, že do půl roku budete králem posilovny, holky se za Vámi budou otáčet a vy budete procházet ulicemi města s totálně obtaženým tričkem a napumbovanými bicepsy. Neskutečně motivační jsou i veškeré popisky týkající se techniky cvičení. Když se například dočtete, že po provádění tohoto cviku Arnold za 6 týdnů zvětšil objem svých bicepsů o 4 cm budou vám vstávat vzrušením vlasy na hlavě. Chce to brát hlavně s rezervou - nicméně žádné jiné knize o kuturistice se této nevyrovná, neboť motivace je to nejdůležitější. Každý, kdo už někdy cvičil mi určitě dá za pravdu, že posilovna není o zvláštních preparátech a superúčinných proteinech, ale hlavně o vůli a odhodlání. Pokud tam tohle je, tak už je jen otázkou času, kdy se výsledek dostaví. Tato kniha je motor, který vás rozpohybuje a rozproudí, že budete mít chuť cvičit minimálně 2 hodiny 5x týdně...ale bacha na to - je to typická začátečnická chyba:).

Autoři knihy

Arnold Schwarzenegger
americká, 1947
Bill Dobbins
americká, 1943

Kniha Encyklopedie moderní kulturistiky je v

Právě čtených3x
Přečtených37x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených9x
Knihotéce18x
Chystám se číst16x
Chci si koupit15x