Emušáci - Ferda v tom zase lítá

Emušáci - Ferda v tom zase lítá https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415590/emusaci-ferda-v-tom-zase-litak55Pqs-kkZ-.jpg 5 3 4

Volné pokračování příběhů o žabákovi Ferdovi a jeho emocích. Knihu doplňuje náladoměr, na kterém si děti můžou označit, jak se momentálně cítí, dále pak placka a plakát s Ferdou. Spoustu zábavy si děti užijí s jednoduchou akční hrou, která je také součástí balení. Emušáci jsou knihy a hračky určené k rozvoji emoční inteligence u dětí. Hlavním hrdinou pohádek je žabák Ferda a jeho kamarádky mouchy, které představují jednotlivé emoce. Ferda se potkává s různými situacemi, které jsou typické i pro děti v předškolním a mladším školním věku. Nejenom pohádky, ale především otázky a aktivity, které se věnují vždy jedné z emocí, umožňují dětem lépe poznat a pochopit své emoce i emoce ostatních. V knize najdete pohádky na téma pocitů - vina, zrada, odvaha, láska, přátelství, stud, empatie a respekt.... celý text

Přidat komentář

martina4958
18.04.2023

uzasna kniha :-)
pokud nekdo nabidne,radi v nasi knihovne ubytujeme :-)

marketa3815
20.06.2022 4 z 5

Pokračování Ferdy se nese ve stejném duchu jako první díl, jen emoce začínají být složitější. U nás byla knížka ve věku 4-5 let oblíbená.


PéťaH.
14.06.2022 5 z 5

Úžasná terapeutická knížka o emocích. Druhý díl je ještě lepší nežli první . S dcerou se k příběhům vracíme. Škoda, že ji nelze sehnat a koupit. Máme pouze zapůjčený výtisk. Pokud by byl dotisk, okamžitě bychom si koupili vlastní. DOPORUČUJI !!!

Karinka2012
15.07.2019 5 z 5

Psychologie pro děti, která je názorně ukazována v dětských příbězích. Knihu četla sama dcera, je jí 6 let, a dle jejích slov: "Je to encyklopedie, která je psaná jako pohádka, aby to bavilo děti. Knížka mě bavila, protože byla někdy napínavá, někdy smutná, žárlivá, naštvaná, o radosti taky - záleželo, jaká tam byla moucha. Obě knihy o Emušácích byly super."

Kniha Emušáci - Ferda v tom zase lítá je v

Přečtených3x
Doporučených2x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x
dalších seznamech3x