Dwayne Johnson: The Rock – Kráčející skála

Dwayne Johnson: The Rock – Kráčející skála https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503021/bmid_dwayne-johnson-the-rock-9hk-503021.jpg 4 5 3

Kráčející skála - bývalý profesionální wrestler, který ovládl Hollywood. Pokud se chcete inspirovat někým, kdo skutečně využil životní příležitosti na maximum, pak si přečtěte tento pozoruhodný příběh jedné z nejznámějších celebrit současnosti. Dwayne „The Rock“ Johnson je známý jako bývalý profesionální wrestler, který ovládl Hollywood díky sérii filmových trháků. Působí dojmem, že dosáhl celosvětového úspěchu bez námahy, přesto během své cesty na vrchol čelil řadě výzev a nezdarů. Od toho, kdy byl jako dítě bez domova se sedmi dolary v kapse, až po skutečnost, že jeho vysněná fotbalová kariéra skončila kvůli zranění dříve než začala. Dwaynův život nebyl vždy samý úspěch, nikdy se však nevzdal a snažil se být nejlepší ve všem, o co se ucházel.... celý text

Přidat komentář

Annkag
16.04.2024 5 z 5

Za mne skvělé. Mám ho mezi Top herca i, jako malá jsem ho sledovala jako zápasníka a sleduji ho na instagrame. Mnoho věcí jsem však nevěděla. A právě i kvůli novým informacím ho obdivuji ještě víc.

dexterman
20.01.2024 4 z 5

Mě se to moc líbilo . Krom toho že byl Wrestler jsem o něm nevěděl absolutně nic . Takže mi kniha dala přesně to co jsem od ní očekával . Spoustu informací . Jediné na co bych si postěžoval je natahovaný závěr . Jinak jsem byl spokojen .


ZuKo
16.10.2022 2 z 5

(SPOILER) Podle obálky jsem se těšila na podobnou knihu jako je Total Recall. A jsem zklamaná. Jsou to hlavně fotky a ani styl psaní mi nesedl. Kdybych knihu kupovala v kameném obchodě, tak si ji nekoupím. Jinak jako herce ho mám ráda.

Štítky knihy

Hollywood herci

Kniha Dwayne Johnson: The Rock – Kráčející skála je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chystám se číst4x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x