Dvojnící ze zkumavky

Dvojnící ze zkumavky https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/153669/dvojnici-ze-zkumavky-153669.jpg 3 7 3

Artie singleton se teprve po smrti své matky, ve svých téměř třiceti letech dozví, že není jedináčkem, jak se dosud domníval, ale že má po celých Spojených státech roztroušeno dalších devět sourozenců. To bylo zjištění síce překvapivé, ale nebylo by až tak zvlášní, kdyby nebyli všichni přibližně stejně staří a podezřele si podobní. Tímto geniálním nápadem si autor vytvořil prostor pro rafinované propojení osudů deseti různých osob, žijících na různých místech a každá v jiném prostředí. Ukazuje se však, že přece jen něco mají všichni geneticky společného... Robert A. Burton vede neurologickou kliniku Kalifornské univerzity a tak nepřekvapí, že v podtextu jeho románu vyciťujeme v souvislosti s překotným rozvojem medicíny naléhavou otázku: A co když...? Dvojníci ze zkumavky jsou v pořadí už třetím úspěšným autorovým románem z lékařského prostředí.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Cellmates , 1997


více info...

Přidat komentář

Dani5a
11.03.2021 4 z 5

Ač podle jiných čtenářů autor nápady vystřílel hned na začátku a pak už je kniha nudila, mě se líbila. A to tento styl literatury normálně nevyhledávám.

mona.benny
23.11.2020 odpad!

Nerada davam takové hodnocení,ale dlouho mě kniha tak nebavila jako tato. Ztráta času pro mě. Pritom zajímavý nápad na propletený příběh.


R.E.M.
06.10.2016 2 z 5

Slabá kniha. Nejzajímavější je anotace. Děj se s malými obměnami opakuje, postavy jsou podivné, atmosféra nic moc. Ani pointa nebyla překvapivá. Autor si zkrátka vystřílel skoro všechny šípy překvapivých informací na začátku a ke konci už neměl čím zaujmout.

Autorovy další knížky

1999  63%Dvojnící ze zkumavky
1996  0%Planeta zvířat
1996  100%Poslední bašty přírody

Kniha Dvojnící ze zkumavky je v

Přečtených13x
Knihotéce20x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x