Důvěřovat Boží milosti

Důvěřovat Boží milosti https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408373/mid_duverovat-bozi-milosti-tJj-408373.jpg 5 2 2

Kniha, která původně vyšla pod názvem „Milost poddání se“, přináší několik jednoduchých kroků, jak ve svých životech uvolnit Boží milost. Bůh hojně oplácí, když se mu poddáváme. Pouze tehdy když se poddáme, nacházíme život. Zemřít sám sobě je jedinou cestou k opravdové svobodě a požehnání. V jednotlivých kapitolách Derek Prince představuje různé aspekty toho, co znamená poddat se: • Snášet slabosti druhých • Netrvat na svých právech • Nelpět na své službě a úspěchu za každou cenu • Vzdát se věcí, u kterých nás o to Bůh žádá Objev, jak se líbit Bohu ve všem, co děláš. Objev, jak být zralý ve víře, a přijmi dědictví Božího dítěte.... celý text

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Kontakt
Originální název:

Trusting in God’s grace; The Grace of Yielding , 1977


více info...

Přidat komentář

onRock
16.11.2020 5 z 5

(SPOILER) Znepokojuje ma myšlienka, nakoľko je naša snaha, nárokovanie a presadzovanie výrazom Kristovho Ducha a nakoľko skôr vychádza z iného zdroja.

Som presvedčený, že charizmatické hnutie sa bude musieť s týmto problémom vyrovnať. Budeme sa musieť naučiť rozlišovať medzi pravými a falošnými prorokmi, pravými a falošnými služobníkmi, tými, ktorí slúžia Bohu v Duchu a v pravde, a tými, ktorí takto neslúžia. Rozlišujúcim bodom nie sú zázraky, ale Kristov Duch: "Ak však niekto nemá Kristovho Ducha, ten nie je jeho."

Vítr
09.07.2019 5 z 5

Pan Prince má úžasný dar psát maximálně úsporně, úplně jednoduše a krystalicky jasně, tudíž vše pochopí i naprostý blb. Kniha drobná, zdá se bezvýznamná, ale téma je klíčové.


Kniha Důvěřovat Boží milosti je v

Přečtených2x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chci si koupit1x