Dusty: V nebezpečí

Dusty: V nebezpečí https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492464/bmid_dusty-v-nebezpeci-UDL-492464.jpg 4 30 3

Dusty série

< 2. díl >

Když se do Pavlova domu vloupali zloději, Dusty se zachoval jako skutečný hrdina: okamžitě je zahnal a pustil se do pronásledování. Přes veškerou jeho snahu se však lupičům podařilo uniknout. Protože se případy podobných vloupání v okolí začaly množit a policie byla bezradná, rozhodli se Pavel s Alex na vlastní pěst vlákat bandu do léčky. Ale to je opravdu nebezpečné a k tomu všemu ještě zničehonic Dusty zmizel! Unesla ho snad ona zločinecká banda?... celý text

Literatura světová Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: , CPress
Originální název:

Dusty in Gefahr , 2016


více info...

Přidat komentář

Klarkare
30.03.2022 5 z 5

Dobrá kniha

vojta888
04.12.2020 5 z 5

Super kniha pro ty co milují psy. :)


Lionis
02.01.2019 5 z 5

Krásné myslel jsem že to bude jako většina knih o psech(koupil jsem to jen z důvodu že border kolie zbožňuju a sám dvě mám a kdyby sem potom zjistil jaký skvost na papíru to je, tak by sem litoval že jsem to nekoupil).( ale to se naštěstí nestalo). Ale říkal jsem že to bylo i trochu jiné a to jen v plusech. U hodně knížek se řeší jen a jenom ten pes, jak se pes venčí, jak se vychovává,ale samozřemně tam sou také lidé jenomže nejsou tak "propracovaní", ale tady je to propojené i stou skutečnou realitou, s emocemi lidí(v tomto případě hlavně dětí) jak se skutečně někdy chovají lidé i psi. A pokud to nebude znít divně tak to bylo i trochu poučné.

Říkám za mně samé plus, plus ,plus a ještě jednou plus. Jak říkám dlouho jsem takhle dobrou, i když to je slabé slovo ÚŽASNOU knihu o psech nečetl. (Škoda že jsou jen tři díly.)