Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru

Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519092/bmid_dungeons-dragons-cest-zlodeju-cesta-64a92ed901e5e.jpg 4 20 4

Prequel k filmu Dungeons&Dragons: Čest zlodějů. Objevte napínavé příběhy o původu barda Edgina, barbarky Holgy a jejich přátel v tomto oficiálním prequelu k filmu Dungeons & Dragons: Čest zlodějů. Život Edgina Darvise je zmatek. Zůstala mu jen jeho loutna, švihácký vzhled a... nic moc jiného. Po náhodném setkání s drsňačkou Holgou je Edgin nucen přehodnotit svá špatná rozhodnutí. Cesta k vykoupení je však dlouhá a dlážděná nepředvídanými výdaji. Naštěstí je svět plný bohatých hlupáků, kteří si přímo říkají o to, aby je někdo obral.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves: The Road to Neverwinter , 2023


více info...

Přidat komentář

dobroslav9182
18.12.2023 3 z 5

Příjemná, oddechová dobrodružná fantasy kniha sloužící jako povedený úvod ke stejnojmennému filmu. Vzhledem k tomu, že jde o prequel není třeba film vidět, ale pokud vám atmosféra a humor knihy sednou, tak film rozhodně stojí za vidění. Nejde o žádnou epickou fantasy alá Pán Prstenů, ale spíše o pohodovu četbu, tak trochu jako Legendy a Latéčka (atmosférou). Hvězdy sice jen tři, ale zato tvořící Orionův pás :-)

Áňa 998
27.11.2023 3 z 5

Dungeons & Dragons je fenomén, o tom žádná. Jsem ráda, že jsme se dočkali i filmu, který mně osobně se líbil. Byl to takový návrat do dob, kdy jsem hltala fantasy tituly po kilech! Pokedo jste ho ještě neviděli, napravte to, nebudete litovat! Zároveň, skvělé je i herecké obsazení!
.
To se vlastně odráží i na této knize, kdy na obálce můžete vidět hlavní charakter, Edgina, kterého skvěle ztvárnil ve filmu Chris Pine. Můj oblíbenec je stejně Hugh Grant coby vypočítavý Forge!
.
Ale i s ním se tu setkáte! Setkáte se tu se skupinkou hrdinů ve složení Edgin, Holga, Simon, Forge, Kira... A vydáte se do doby, odehrávající se před filmem.
.
Cesta do Neverwinteru je prequelem ke zmíněnému filmu a myslím si, že docela obstojná. Na mě byl trochu problém se začíst. Celkem malinká písmena, hodně popisů, nebudu lhát, čekala jsem trošku více čtivosti, vzhledem k tomu, že kniha je doporučena pro čtenáře 12+.
.
Pokud milujete dobrodružné knihy, směle se do ní můžete pustit. Já jsem byla asi malinko rozmlsaná filmem, ale i bez něj mě četba docela bavila. Našli se několik pomalejších míst, ale myslím, že hlavním účelem bylo seznámení se s postavami a prostředím. To se povedlo!
.
Pokud už jste viděli film, tak aspoň zjistíte, jak se celá partička hrdinů dala dohromady a jak fungují. To mi kniha dost vynahradila. Co musím na závěr pochválit, tak to je krásná fantasy obálka!
.


Ronnie68
15.10.2023 4 z 5

Za mě skvělá dobrodružná kniha ... a i když jsem film neviděla (má navazovat na tuto knihu) ... tak to vůbec nevadilo, ba naopak ... příběh mě neuvěřitelně bavil ...

barush_books
22.09.2023 4 z 5

Jako prequel před filmem je to super. Krásně fungování, za mě má i každý z nich prostor na seznámení se s ním. Chvílemi jsem se nudila, ale to může být zapříčeněno větším očekáváním kvůli filmu. Za mě 4/5, dobrá jednorázovka pro milovníky fantasy - více bych si knihu asi nepřečetla.

Štítky knihy

pro dospívající mládež (young adult)

Autorovy knížky

2023  76%Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru

Kniha Dungeons&Dragons: Čest zlodějů: Cesta do Neverwinteru je v

Právě čtených2x
Přečtených23x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených2x
Knihotéce13x
Chystám se číst14x
Chci si koupit13x
dalších seznamech1x