Dům na Pineapple Street

Dům na Pineapple Street https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520982/bmid_dum-na-pineapple-street-eNK-520982.jpg 4 15 5

Humorný román o lásce, nechutně bohatých lidech a jednom newyorském domě Svižný román sleduje osudy tří žen: Darley, nejstarší dědičky rodiny Stocktonových, která se rozhodla provdat za dobře vydělávajícího bankéře Malcolma, přičemž ani nepodepsala předmanželskou smlouvu, protože Malcolm jejich rodinu přece bez problémů uživí; Sashy, nové švagrové, která předmanželskou smlouvu podepsala, ale neobešlo se to bez váhání, čímž vzbudila v rodině podezření o svých záměrech; a čerstvě vystudované Georgiany, která má na účtu tolik peněz, že si může dovolit pracovat v neziskové organizaci, kde si začne tajný románek se starším kolegou. Všechny tři ženy prožívají každodenní život privilegovaných turnaje v tenisových klubech, svatby v jachtařském klubu, tematické maškarní večírky. Když však Malcolmovu kariéru naruší skandál, Darley se ocitne ve finančních problémech. Georgiana zjistí, že se možná zamilovala do toho nesprávného, a Sasha nahlédne pod naleštěnou fasádu Stocktonových. Rodina se tak musí tváří v tvář postavit svému největšímu štěstí i trápení penězům.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Host
Originální název:

Pineapple Street , 2023


více info...

Přidat komentář

SynD
03.04.2024 2 z 5

uber-rich p*rn, jinak dočista o ničem

(emotikon s tváří Munchova Výkřiku)

danuska
10.03.2024 4 z 5

Veľmi sa mi to páčilo, také nenáročné ale príjemné čítanie. Tešila som sa na to.


dagmar7365
18.02.2024 4 z 5

Odpočinkový společenský román. Jako humorný bych ho úplně neoznačila a anotace je také tak trochu zavádějící. Jsou mnohem lepší knihy na toto téma, které jdou víc do hloubky, tady se klouzalo jen hodně po povrchu a vlastně to byla taková pohádka. Ale vlastně proč ne. Jednou za čas trocha lehkosti neuškodí, užila jsem si to a nějakou stopu k přemýšlení to taky zanechalo.

Ladiva
04.12.2023 2 z 5

Od knihy som čakala živší a pútavejší dej. Na môj vkus sa tam hlavné ženské postavy až príliš zaoberali samými sebou, svojimi vnútornými pocitmi a prežívaním a pomedzi to sa sem-tam niečo udialo. Nebavilo ma to.

Jane2016
30.11.2023 4 z 5

Román „Dům na Pineapple street“ mě na první pohled okouzlil svou obálkou. A vzápětí na to svou poutavou anotací.

Příběh není napěchovaný dějem, jedná se spíš o sledování životů několika hlavních postav v jejich každodenní životě. Ačkoliv jsem čekala něco trochu jiného, tak mě děj velmi bavil. Během chvilky jsem se do začetla a užívala si spoustu večírků, skandálů, trápení, obtíží, ale i skvělého humoru. Kniha si rozhodně zaslouží štítek na obalu „New York times bestseller“ oprávněně. V knize si každý najde něco svého.

Knihu moc doporučuji všem, kteří mají rádi humorné romány. A ačkoliv se jedná o knihu humornou, rozhodně v příběhu naleznete i hlubší myšlenku.

Štítky knihy

New York láska peníze rodina bohatství

Autorovy knížky

Jenny Jackson
americká
2023  71%Dům na Pineapple Street

Kniha Dům na Pineapple Street je v

Právě čtených1x
Přečtených18x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce61x
Chystám se číst63x
Chci si koupit18x
dalších seznamech2x