Duchovní léčení

Duchovní léčení https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428307/bmid_duchovni-leceni-AQz-428307.jpg 5 2 2

V této knize naleznete jednoduchý a praktický způsob práce s našimi duchovními pomocníky, postup, jak pro sebe najít nejvhodnější léčení, i sérii obrazců k aplikování léčivé energie. Léčivé obrazce Obrazce autor vytvořil podle instrukcí svých pomocníků z nejvyšších duchovních rovin. Jejich podstatou jsou vibrace, s jejichž pomocí můžete své tělo přeladit z disharmonie nemoci na harmonické vibrace zdraví. Ověřené pozitivní účinky Jejich pozitivní účinky vyzkoušelo již mnoho lidí ještě předtím, než byla tato kniha dokončena. Obsahuje čtyřicet tři vzorů k aplikování léčivé energie. 3.vydání... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Anag
Originální název:

Spiritual Healing , 1998


více info...

Přidat komentář

ditul
22.06.2021 5 z 5

Úžasná kniha, plná léčivých energetických obrázků pro různé nemoce, na posílení některých orgánů a emocí. Jsem ráda, že patří do mojí knihovničky. Udělala jsem si kartičky, na které jsem si překreslila některé obrázky, které si dávám pod karafu s vodou (voda přejímá informace a léčí) a některé nosím u sebe dle potřeby.
*Léčivé obrazce v této knize pocházejí od Ducha, který spočívá za vším, co je. Duch bývá také označován jménem Jehova nebo Jahwe. V hebrejštině znamená Jehova "Ten, který je, byl a bude, jediný, sám ze sebe existující, ten, který je věčný." Je tím JSEM, KTERÝ JSEM, který hovořil na hoře Sinaj k Mojžíšovi. Duch je tvůrčím principem spočívajícím za vším stvořeným. Není žádnou konkrétní osobou. Je veškerým životem, látkou i inteligencí. Je nekonečným vědomím, které se nekonečně rozšiřuje. Dalo by se říci, že vše stvořené - duchovně i fyzicky - je projevem jediného velkého Ducha. My sami pak jsme buňkami v jeho těle. Duch se neustále rozpíná a rozšiřuje v procesu expanze, který je nekonečný.

vesirena
23.03.2012 5 z 5

jedinečná kniha...je v ní nakresleno na 150 obrazců pro nejčastější nemoci...nemám vše vyzkoušené, ale působí to...a tak nemohu a nemusím zkoušet další obrázky ;o)


Štítky knihy

duchovní léčení

Autorovy další knížky

Robert E. Detzler
americká, 1926 - 2013
2011  100%Cesta ke svobodě
2018  91%Osvobození duše
2003  100%Duchovní léčení

Kniha Duchovní léčení je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce5x
Chystám se číst9x
Chci si koupit8x