Druhá šance

Druhá šance https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501131/druha-sanced2hEic-3Vq-.jpg 4 13 3

Lence je osmnáct a prožívá svou první lásku se stejně starým Jakubem. Jednoho dne však Jakub bez jakéhokoliv vysvětlení šťastný vztah ukončí a následně zmizí z Lenčina života, aniž by ona sama tušila, co mezi nimi vlastně bylo špatně. O pět let později se s ní Jakub opět pokusí navázat kontakt. Zůstal sám a ocitl se v těžké životní situaci, kdy má pocit, že jedině Lenka by mu mohla alespoň trochu pomoct. Ta zrovna zažila těžkou ránu, z níž se snaží vzpamatovat. Na dávnou křivdu, kterou jí Jakub způsobil, ještě nedokázala tak úplně zapomenout a nejradši by ho nechala, aby se se svými problémy vypořádal sám. Ale... Co když jim osud nabídl druhou šanci?... celý text

Přidat komentář

Kayla
24.04.2018 5 z 5

Zásadně nečtu české autory, kteří svůj příběh vypráví v českém prostředí. Upřímně ani nevím proč s tím mám problémy. Měla bych je milovat, neboť příběhy se odehrávají v mé rodné zemi a ne někde v cizině. Jenže jsem hodně zmlsana z amerického prostředí, to bude asi tím. Ale tenhle příběh od této mladé autorky mě změnil... Dostal mě. Už i anotaci a to je co říct. Zamilovala jsem se do tohoto příběhu, i když mi hlavní postava Lenky ke konci dost štvala. Jak byla sobecká. A Jakuba jsem si zamilovala ❤️. Ten konec mi přišel jako neukončený, čtenář si může konec domyslet. I když autorka předtím trošku naznačila jak to dopadne. Ale já si budu věřit svojí verzi

Iwíček
30.11.2017 5 z 5

Super román, který potěší každou romantickou duši. Autorka v něm řeší zajímavá témata. Musím říci, že jsem byla spokojená. Mohu vřele doporučit.


mikela
05.10.2017 4 z 5

Kniha mě opět dostala. Při prvním pohledu na obálku jsem krátce zaváhala, rozhodně to bylo úplně něco jiného než obálky předešlých 2 knih. Ale nakonec jsem po skvělých zkušenostech s touto autorkou povolila. A nebyla jsem zklamaná. Ano, nebylo to Království za lásku, nebyl tam Štěpán (všechny ho milujeme a kdo tvrdí, že ne, určitě ho nezná!). Ale byl tam někdo úplně jiný. Skvělá hrdinka, kterou jsem si oblíbila od 1. strany. Stejně tak i samotný děj, od kterého se nemůžete odtrhnout, až nakonec zjistíte, že jsou 3 hodiny ráno a vy jste právě přečetli celou knihu. Sladká tečka na závěr je kocour Zrzek, který dodává příběhu odlehčenou atmosféru.
Takže nakonec po krátkém přemýšlení, jak bude román vypadat a strachu, zda to nebude ponurý a depresivní příběh jsem došla k závěru, že kniha byla úžasná. A všem jí mohu jen a pouze doporučit. :-)