Druhá šance

Druhá šance https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/453049/bmid_druha-sance-JbO-453049.jpg 5 10 3

Ona je zdravotní sestra a má sklony pomáhat všem, kteří pomoc potřebují. On je odborník přes IT a jediné čemu umí pomoci je počítač. Ona si libuje v kladení otázek. On na ně nerad odpovídá. Ona přišla o rodiče a snaží se ze ztráty vzpamatovat díky práci v Řecku. On přišel o jediného člověka, na kterém mu skutečně záleželo a pustil se do trestní výpravy, aby zaplatili ti, co platit měli už na začátku. Oba potřebují druhou šanci. Druhou šanci na život. Najdou ji společně?... celý text

Přidat komentář

jitka_dankova
08.04.2023

Erotický román, do kterého jsem se dokázala začíst a který mne absolutně neoslovil. Nepodívala jsem se pořádně, co kupuji a tak to mám. Bohužel, ani s prozřením, že jde o erotický román a jeho smysl a zacílení je rozhodně jiné, než u nějaké romantiky, jsem ho četla jen se sebezapřením. Postavy mi přišly ploché, nekonzistentní svým chováním v různých částech knihy. Jeho zápletka s trestní výpravou mi přišla absurdní, divná, nic mi nepřišlo reálné a opravdové. Bohužel, toto není pro mne. Raději nehodnotím hvězdičkami.

narisa
26.10.2022 5 z 5

Pro mě to bylo velké překvapení. Na knihu jsem narazila náhodou, zaujala mě antoce a pak už jsem jen četla. Zpočátku mi krapet vadila nespisovná čeština, ale na to jsem si v krátké době zvykla.
Příběh Xandra a Katei byl skvělý. Bylo to velice čtivé, s parádní dávkou erotiky a zároveň i detektivní zápletkou. Moc se mi líbilo vyprávění z pohledu obou postav. Výměna názorů a postřehů mezi Katei a Xandrem byla k nezaplacení a často i dost zábavná.
Potěšily mě i kapitoly z pohledu Chrise a Marianny a moc se těším na další díl, o kterém předpokládám, že by se měl týkat právě těchto postav. Nebo se mýlím?
Rozhodně by to bylo skvělé pokračování, protože ne vše bylo v tomto díle vyřešeno.
Každopádně autorce tleskám a velice ráda si přečtu její další knihy.
Rozhodně doporučuji.


Kešu1981
29.01.2022 4 z 5

Velice čtivé, hodně povedené. Za mě velká spokojenost a nadšení pro naší novou autorku. Prý první díl z trilogie...tak šup sem s dalším dílem :o)

Autorovy knížky

Nikole Hall
česká, 1989
2020  90%Druhá šance

Kniha Druhá šance je v

Přečtených15x
Doporučených1x
Knihotéce47x
Chystám se číst13x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x