Dračí příběh aneb putování za moudrostí dračího světa

Dračí příběh aneb putování za moudrostí dračího světa https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485647/bmid_draci-pribeh-aneb-putovani-za-moudr-Zrx-485647.jpg 5 3 4

Přidat komentář

age777
16.10.2022 5 z 5

Kniha je více než jen povídání o dracích. Je to výlet do nového světa. Tedy, jak říkají draci, není to více světů, je to pořád ten stejný svět. Společně s autorkou si čtenář odnáší cenné lekce a poselství do života. Knihu krásně doplňují dračí karty. Vše je krásně vibračně laděné a vnímavého čtenáře potěší.

hokaca
13.07.2022 4 z 5

Knížka se mi moc líbila a myslím, že je to jedna z těch, které si člověk musí přečíst vícekrát. Vždy najde něco nového. Principy života jsou schovány v příběhu, který klidně plyne.


ditul
03.02.2022 5 z 5

Nádherná knížka nejen pro děti plná krásných zamyšlení.
*Představ si cibuli. Cibule má mnoho vrstev. Každá vrstva představuje různé bytosti, které v ní žijí. Vy lidé obýváte jednu vrstvu, my draci jinou. A v dalších vrstvách pobývají další bytosti a energie.
Když jsi zažívala stav, o kterém mluvíme, měla jsi tělo v určité vrstvě a duši o vrstvu jinde. Všechny vrstvy však jsou jedna a tatáž cibule. Přirozeně se stává, že si v rovině určité vrstvy neuvědomujeme, co se děje v jiné. Můžeme však být klidní, neboť celá cibule si je sama sebe vědomá. Ona moc dobře ví, že zahrnuje vrstvy všechny. Žádná není důležitější než ty ostatní. Všechny vrstvy mají stejný úkol a stejný záměr. Být tou nejlepší cibulí se všemi svými částmi. Samozřejmě, kdyby si vrstvy byly vědomé těch ostatních, mnohem lépe by spolupracovaly a záměr cibule by se dařilo snadněji naplnit.

toulava
23.12.2021 5 z 5

Parádní knížka pro mladé a dospělé. Vede k zamyšlení a do hloubek spolu s draky, kteří jsou v ní průvodci a učiteli.

Autorovy knížky

2021  93%Dračí příběh aneb putování za moudrostí dračího světa