Dračí Hlídka: Pravidla pro pokročilé - příručka pro hráče

Dračí Hlídka: Pravidla pro pokročilé - příručka pro hráče https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519214/bmid_draci-hlidka-pravidla-pro-pokrocile-UPy-519214.jpg 5 3 2

Dlouho očekávaná pravidla pro pokročilé k RPG Dračí Hlídka jsou tady! Ve standardní edici naleznete všechny potřebné informace, abyste svého hrdinu dokázali posunout o notný kus dál. Nově se váš válečník může stát členem elitní královské gardy, alchymista je schopen ovládnout astrální sféry a stát se theurgem nebo jako doposud obyčejný klerik může odhalit moc a sílu, jenž přináší výcvik exorcisty. Možnosti jsou téměř neomezené a cesta, kterou se rozhodnete jít, je jen vaše. Vstupte na ni!... celý text

Přidat komentář

Morbidus
21.10.2023 5 z 5

Kvalitní a olbřímí kus práce, určený zejména těm, kteří už vědí, kam svou postavu z pravidel pro začátečníky chtějí směřovat. Navzdory množství možností je text opět přehledný a vše působí dojmem, že tvůrci si s materiály v knize dali opravdu práci. Nečekejte žádné složité výpočty, vše je stále akcentováno na příběh, hraní postav a atmosféru.
Součástí je také rozšířený soubojový systém, na který jsem se těšil a musím říct, že se v naší skupině uchytil. Je logické, že z této příručky nelze využít vše, takže uvidíme co všechno vůbec využijeme. Příjemným bonusem jsou i ilustrace držící standard předchozích příruček a oko rozhodně potěší.
Pokud využíváte pravidel Dračí Hlídky, tato pravidla jsou must have.

Allebith
20.09.2023 5 z 5

Ohromně nadupané pokračování pravidel pro vyšší levely a hraní specializovaných povolání. Navazuje na základní pravidla a rozšiřuje možnosti soubojových situací. Za mě krásná práce hlavně vizuálně - ilustrace od několika autorů doplňují pravidla tak, aby byla živá a čtivá, přestože obsahují velké množství textů.


Autorovy další knížky

2020  89%Dračí Hlídka: Příručka pro hráče
2021  100%Dračí Hlídka: Kniha monster
2020  100%Dračí Hlídka: Příručka vypravěče
2023  100%Dračí Hlídka: Pravidla pro pokročilé - příručka pro hráče
2023  90%Dračí Hlídka: Pravidla pro pokročilé - příručka vypravěče

Kniha Dračí Hlídka: Pravidla pro pokročilé - příručka pro hráče je v

Přečtených3x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce3x