Dračí doupě: Pravidla pro experty: Svět

Dračí doupě: Pravidla pro experty: Svět https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/30057/bmid_draci-doupe-draci-doupe-pravidla-pr-MOi-30057.jpg 4 35 3

Dračí doupě série

< 4. díl

Dračí Doupě – Pravidla pro experty: Svět ti umožní plně se zúčastnit dění světa. Ať už jako jednomu z vojáků armády nebo vládci celé říše. Záleží jen na tobě, jaké postavení si vydobudeš a jak změníš běh světa. V těchto pravidlech najdeš popis, jakým způsobem můžeš řídit své panství. Jak stavět hrady i jak je dobývat. Jak sestavit a řídit armádu a jak pomocí ní zdrtit armádu protivníka. Nalezneš zde také způsoby, jakými můžeš využít svých nemalých schopností coby řádový člen armády, a to nejen jsi-li válečník. Pro Pána jeskyně jsou zde rady, jak stvořit skutečně dobrý a zajímavý svět, ve kterém bude opravdová radost hrát.... celý text

Přidat komentář

ParallyShawy
31.03.2021 5 z 5

Nejen že jsou celkově pravidla pro Dračák nedostatkový artikl, ale už v dobách dávno minulých jsem měl problém najít "Expert svět", ale nakonec se to povedlo... v době kdy jsem místo hledání na internetu musel projít kamenné obchody (internet už byl, ale já byl akorát opožděnej). Za mě super záležitost. Hrajte, čtěte a fantazírujte.

Usire
14.08.2020 4 z 5

Opět záleží převážně na PJ, aby to správně uchopil. Osobně se mi líbí vedení armád a vymýšlení útočné či obranné strategie bitev.


Boldrick
22.11.2014 5 z 5

Rozhodl jsem se dát max., jelikož je to docela fajn strategická hra. Rozhodně je toto lepší strategie, respektive návod na středověkou strategii, než jsou předchozí díly dobrou RPG hrou.