Doktor

Doktor https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503521/bmid_doktor-jRn-503521.png 4 36 9

Dr. David Galbraith série

1. díl

Znepokojivý psychothriler na motivy skutečných událostí Sedmiletý Anthony je v nebezpečí. Čas běží. Přijde záchrana včas? Znepokojivý psychothriler na motivy skutečných událostí určený pro silné povahy.

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Katto
Originální název:

The Doctor , 2015


více info...

Přidat komentář

Hvězdinka
25.03.2024 2 z 5

Za mě zklamání a jedno velké doporučení. Nečtěte anotaci, jinak budete vědět vše. Jak to s dr. dopadne, se dozvíte v posledních třech stranách. Předvídatelné, nepřekvapující, zbytečné...

alexis818
05.11.2023 5 z 5

Výtečný psychotriler,těším se na další příběh.


Izu
17.09.2023 5 z 5

Výborný a napínavý thriller.Chytne vás od první stránky a nepustí. Rozhodně i když se jedná o těžké téma se knihy nebojte, žádné přílišné popisy tam nenajdete.Doporucuji a těším se na další knihy autora.
https://www.johnnicholl.com/ autorovy stránky a jeho nové knihy.Série pokračuje.

L.Helena
05.09.2023 5 z 5

Tak to byla pořádná dávka hnusu. Ne, jak to bylo napsané, to bylo vynikající, napínavé a nedalo se od čtení odtrhnout, ovšem to, co se dělo...

sabiburesova
22.08.2023 5 z 5

Tak ten konec ??!! PERFEKTNÍ..
Tuhle knihu doporučuji, absolutně jsem se od ni nedokázala odtrhnout .. ale teda byla hooodne krutá, verim, ze někomu by mohla způsobit noční můry :)

ERIK 2
13.08.2023 5 z 5

Není to nic až tak brutálního, můžou to číst i čtenáři, kteří nečtou knihy např. Chrise Cartera. Takový průměr mezi thrillerem a detektivkou.

GYROTOURBILLON
07.08.2023 5 z 5

Ano, znepokojující, přesto velmi čtivá kniha.
Ano, i toto se ve světě děje, přestože toto není literatura faktu,
autor z ní čerpá ( dft. z reálné praxe )
Ano, na další počin JN se budu těšit.

LukBook
09.07.2023 5 z 5

Musím se přiznat, že mám rád podobné brutální až šokující thrillery. Ve skutečnosti bych přitom neublížil ani mouše. Zajímavě vystavěný thriller, v němž znáte pachatele a sledujete, zda bude napaden a co ještě napáchá za zlo.

Danago
10.06.2023 4 z 5

Tato kniha je rozhodně jen pro silné povahy. Uznávaný dětský psychiatr je tu vykreslený jako rizi zlo. Celkově tento psycho thriller popisuje hrozné týrání dětí, kterým se ukájela skupina sadistických pedofilů. Jako protipól je tu policie a sociální pracovníci, kteří postupně tuto skupinu odkrývají.
Jednoznačně hlavní hrdina je zde doktor, který dokáže s lidmi brilantně manipulovat takže jej všichni uznávají a nevěří čeho dokáže být schopen.
Do probíhajícího vyšetřování vstupuje rodina se sedmiletým chlapcem Anthonym, který se nedokáže vyrovnat s rozchodem svých rodičů a je mu doporučen právě tento psychiatr .
Děj ubíhá velmi rychle. Víme do detailu, co provádí doktor a policie sice sbírá důkazy, ale ne dostatečně rychle.
Musím rozhodně upozornit , že pokud vám dělá potíže číst o zločinech páchaných na dětech není to kniha pro vás. Popravdě i na mě to bylo příliš zla na jednom místě a v jednom člověku. Ale věřím , že taková monstra chodí mezi námi. A jsem šťastná, že jsem se doposud s nikým takovým nestřetla.
Kniha se mnou hodně otřásla.
Autor je bývalý policista a sociální pracovník takže věřím, že ví o čem píše. Ale po této knize dlouho nebudete nikomu důvěřovat.
Vidím že se jedná o první díl ze série o doktorovi, je pravda, že konec není jednoznačně ukončený, takže kdo ví?