Doteky věčnosti

Doteky věčnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/83390/doteky-vecnosti-83390.jpg 4 27 4

Co se s člověkem děje, když umírá? Je možné, aby tento zážitek sdílel s živými? I ve své nové knize Doteky věčnosti se Raymond Moody zabývá tematikou smrti a umírání a této fascinující otázce dává zcela nový směr. Spolu s P. Perrym totiž zkoumá „zážitky sdílené smrti“, při nichž mohou lidé, kteří jsou v přítomnosti umírajícího, nakrátko nahlédnout do onoho světa. Průkopnické dílo se čte jako strhující román. ... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Glimpses Of Eternity , 2010


více info...

Přidat komentář

Marekh
23.08.2020 5 z 5

Vzpomínám si, že jsem si tuto knihu koupil na dovolené a myslím si, že jsem tuto knihu přečetl na jedno posezení. Od autora jsem už četl knihu ŽIVOT PO ŽIVOTĚ/ÚVAHY O ŽIVOTĚ PO ŽIVOTĚ/SVĚTLO PO ŽIVOTĚ.

Tucaka
25.02.2019 4 z 5

Po přečtení člověk si jedinec uvědomí, že není důvod bát se smrtí, i když o tom není zcela přesvědčený, protože podobný zážitek ještě neprožil. Těším se na podobné knížky s touto tématikou.
Jediné co bych knize vytkla bylo neustále opakování stejných věci, kdyby byla kniha poviční, byla by i zábavnější.


jaroslavh
09.12.2017 4 z 5

Autor v této knize vyřešil námitku, která se objevovala proti zážitkům blízké smrti, totiž, že jsou následkem dysfunkcí mozku, způsobených nedostatkem kyslíku. V této knize zpracoval svědectví lidí, kteří měli obdobné zážitky za plného zdraví a vědomí v souvislosti s úmrtím svých blízkých nebo osob v jejich blízkosti.

micha-ella
09.07.2017 3 z 5

Knížka navazuje na Život po životě, což byla svého času bomba. Pak se začaly rodit podobné knihy - ovšem z větší části s vymyšlenými příběhy. Zdá se, že Moody vycházel ze solidního průzkumu, ale nepřesvědčilo mě to, přestože bych moc ráda věřila teorii, že životy se opakují, to by bylo útěšné a báječné.

Autoři knihy

Raymond A. Moody
americká, 1944
Paul Perry
americká

Kniha Doteky věčnosti je v

Právě čtených2x
Přečtených46x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce19x
Chystám se číst25x
Chci si koupit9x