Dopisy lásky M a M

Dopisy lásky M a M https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537225/bmid_dopisy-lasky-m-a-m-662bec24f09a4.jpg 3 2 1

Příběh nádherné lásky, s mírně detektivní zápletkou a nečekaným koncem. Dva čtyřicátníci se do sebe bezhlavě zamilují. Píšou si nádherná psaní. Michal je sečtělý galantní muž s velkým smyslem pro humor, ale i něžný pozorný fantastický milenec, který nikdy nezapomene ani na květiny – Pan dokonalý – o kterém sní každá žena. Ona je tišší introvertka. Jezdí spolu na výlety do hor i do čarokrásných měst a jejich láska roste a sílí s každým dalším dnem. Jeden bez druhého už si život ani nedokážou představit. Mají spolu velké plány. Jsou jako dvě cibule, které si vzájemně loupají své ochranné slupky, aby jeden druhého lépe poznali.... celý text

Přidat komentář

twigxi
01.05.2024 5 z 5

Me posledni dobou ty romance proste vazne bavi! Puvodne jsem do knihy chtela jen rychle nakouknout, protoze mam rozectenou jeste jinou, jenze z jednoho nakouknuti bylo precteni vpodstate na posezeni.
Napsana je velice ctive a moc hezkou, kvetnatou cestinou. Z vetsi casti je formou online korespondence mezi milenci, kteri radi pouzivaji cizi slova, archaismy a celkove si radi hraji se slovy. Tyto pasaze stridaji popisy jejich naslednych setkani. Pozadi az snove krasne romance ale zacnou zakryvat mracky v podobe nevyrcenych tajemstvi. To me udrzovalo v napeti az do konce.

Autorovy knížky

2024  60%Dopisy lásky M a M