Domluvit se dá s každým

Domluvit se dá s každým https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399483/mid_domluvit-se-da-s-kazdym-jc7-399483.png 4 8 4

Autor předkládá jednoduché, prověřené techniky k odstranění komunikačních bariér. Jejich cílem je navázat produktivní a konstruktivní dialog se šéfem, zákazníkem, kolegou či rodinným příslušníkem. Kniha objasňuje tajemství empatické komunikace podložené studiemi mozku. Nabízí verbální i neverbální způsoby, jak kohokoli upoutat. Popsáno je též sedm rychlých metod pro zvládání náročných situací. K postupům, které kniha vysvětluje, patří účinné naslouchání, projevování pochopení či uklidňování rozčileného protějšku. Autor nabízí i sadu antikonfliktních otázek, které lze použít například při prodeji či ve vypjatých situacím mezi kolegy.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Portál
Originální název:

Just listen


více info...

Přidat komentář

Matafix
30.10.2020

Nejelepší kniha o komunikaci s druhými co jsem kdy četl. Při jejím čtení jsem se kolikrát mlátil tou knihou do hlavy se slovy, proč jsem si to nepřečetl dřív, mladší? Uchránilo by mě to tolika životních trapasů... Zvlášť to jeho "Nebuťte zajímavý, zajímejte se!" mě úplně změnilo mé vztahy s druhými od základů. Jestli některou knihu v životě fakt doporučuju, tak je to tahle!

Merag
26.03.2020 4 z 5

Kniha mě oslovila, potřeboval jsem nějaký návod jak se naučit lépe komunikovat v práci na nové pozici. Protože jsem nikdy nebyl v pozici nadřízeného. Kniha mi pomohla se lépe orientovat v komunikaci a kolegové jsou snad také spokojení :-)


hu_87
23.03.2019 5 z 5

Užitečná a podnětná knížka. Pokud jste zaměření primárně na něco, co využijete v reálném životě, tak tohle je něco pro vás. Čtivé a srozumitelné. Nelituji toho, že jí mám doma, vyplatilo se.

ismael
17.01.2019 5 z 5

hodně praktická, spousta podnětů

Autorovy další knížky

2018  88%Domluvit se dá s každým
2002  0%Nestůj si v cestě

Kniha Domluvit se dá s každým je v

Přečtených10x
Knihotéce2x
Chystám se číst14x
Chci si koupit8x
dalších seznamech1x