Domino

Domino https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399785/mid_domino-92s-399785.jpg 4 9 4

Úspěšný podnikatel Artur má vše, o čem se většině může jen zdát. Krásnou manželku, luxusní vilu i drahé auto. Chce ale víc, stejně tak jako jeho mladý zaměstnanec Stefan, který se stává součástí nebezpečného milostného trojúhelníku. A brzy se objevuje další žena, tajemná exotická kráska.

Přidat komentář

helenkan
14.10.2019 2 z 5

Nemůžu říct,že by se mi to nějak moc líbilo. A důvod je,že nemám ráda tyhle lidi kteří si myslí,že můžou ovládat všechno a všechny díky svému bohatství. Přečíst se to ale dalo.

i.stefany
11.06.2019 3 z 5

Nevím, jak bych charakterizovala tuhle knihu, asi tak nějak jako mafiánský příběh, v kterém figurují movití a sexem posedlí pánové, krásné a chytré ženy, velké peníze, moc, chamtivost, vydírání... a pak zase ten sex. Četla se celkem dobře, ale žádný hlubší dojem tady nečekejte.


gargamelka
17.03.2019 4 z 5

První několik stránek wau, hltala jsem jednotlivá slova, pak přišlo několik slabších momentů, které se sem a tam objeví ve knize dál, postupně se děj rozvíjí-zamotává a rozmotává. Lehká mafiánská linka. Líbila se mi charakteristika postav.

encyklopedie
25.02.2019

.....zase jedna kniha na jedno posezení.... sice to ukazuje, jak jsou lidé schopni se kur....y chovat jen pro prachy z prachkur....é EU....romantický propletenec /a co víc?/ ....nějaké celkové hodnocení?...... jedna stránka se dá ohodnotit 100% a hned ta následující 20%.... nicméně četlo se to výborně ....ale to bylo asi všechno co si z téhle knihy vezmu.......