Domácí uzení – ryby, maso, drůbež

nehodnoceno
Domácí uzení – ryby, maso, drůbež https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529228/bmid_domaci-uzeni-ryby-maso-drubez-6592833080ed4.jpg 0 0 0

Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny.... celý text

Hobby Kuchařky
Vydáno: , Jan Vašut (Vašut)
Originální název:

SELBST RÄUCHERN: Fisch, Fleisch und Geflügel , 2016


více info...
Přidat komentář

Štítky knihy

uzení masa a ryb

Autorovy knížky

2019  %Domácí uzení – ryby, maso, drůbež