Dokud se nevrátí…

Dokud se nevrátí… https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273127/bmid_dokud-se-nevrati-4sK-273127.jpg 3 7 4

Byli jednou dva lidé, muž a žena, kteří se měli moc rádi a z jejich lásky se narodil syn. Jenže ona byla v té době vdaná za někoho jiného. Rozvedla se, vzala si otce svého dítěte a hezky si žili. Ale pak se zabila v autě. Biologickému otci bylo dítě odebráno a bez ohledu na to, že měl testy DNA. Syn se přece narodil ještě za předchozího vztahu. Syna umístil stát v dětském domově, aby byl v bezpečí - kdyby snad jeho biologický otec nebyl jeho otcem. Rozhodnout o otcovství musí soud. A tak otec začíná svůj boj se státním aparátem o to, aby směl žít se svým synem...... celý text

Přidat komentář

Baja333
12.06.2021 5 z 5

Pokud se příběh oprabdu stal, tak je to k pláči. Chvílemi mi to však přišlo vše těžko uvěřiterlné. Každopádně jsem se od knihy nedokázala odtrhnout. Smutné, napínavé a drsné.

Ctenar1202
26.09.2020 2 z 5

O téhle knize tak nějak nevím co napsat. Byla zvláštní. Hodně zvláštní.

NEČTĚTE DÁL POKUD SI CHCETE KNIHU TEPRVE PŘEČÍST!!

Biologický otec bojující o své dítě po smrti ženy, která však syna porodila ještě v době, kdy byla vdaná za exmanžela a tudíž byl syn jeho. Papírově jeho. Což o to, příběh by to byl určitě dechberoucí, ale autor v každé kapitolce (byly kratké a četly se hezky) líčil sexuální nadrženost snad každé postavy v příběhu. Od otec přes matku až po soudkyni, reportéry a ředitele dětského domova. Líčil prohnilost našich soudů a otřesné chování vychovatelky a dětí v DD. Jako, šlo o rok 2013 a prostě jsem tomu všemu nějak nemohla uvěřit....celý příběh mi přišel takový, že chtěl autor šokovat za každou cenu, ale vzal to moc na sílu.


maličkán
07.05.2018 3 z 5

Mě se tedy četla tato knížka dobře, možná proto, že byly tak krátké kapitolky a musela jsem číst dál a dál s napětím , co se bude dít. Nepochopila jsem však, proč vlastně byl problém? Možná, že mi něco uniklo, ale když Ivaně začaly porodní bolesti (22.11.2008) nechtěla svého čerstvého manžela probudit, brali se teprve před dvěma týdny. Ani nejeli na svatební cestu, protože byla na rozsypání. Tak vlastně byli již manželé, když se chlapec narodil, tak proč to všechno? To mě vůbec nesedí.

Bibisova
22.02.2016 2 z 5

Příběh jistě zajímavý strhující a dojímavý. Člověk žasne, co vše je u nás možné. Ale styl autora mě nezaujal. Všichni záporáci jsou buď tlustí, oškliví nebo jinak na první pohled špatní, většina ženských myslí jen na sex, střední zdravotnický personál je líný, ředitel dětského domova opilec a vychovatelka stará protivná zlá baba...... Škoda, byla by se mi kniha četla daleko líp a nevydržela bych u ní jen proto, abych se dozvěděla, jak to teda dopadlo.

Autorovy další knížky

Jan Žáček
česká, 1963
2013  74%Zběsilá bezmoc
2020  74%Shalom, má lásko
2021  60%Fotbalový král
2016  60%Manipulátor
2016  60%Hokejová pohádka