Dohazovač

Dohazovač https://www.databazeknih.cz/img/books/57_/57158/bmid_dohazovac-ETz-57158.jpg 4 31 9

Někdejší specialistka FBI Greer Lomaxová utekla před hrůzným zážitkem z minulosti do ospalého rodného městečka a jako řadová policistka řeší nanejvýš dopravní přestupky. Ale pak se při rutinní exhumaci těla místního občana najdou v rakvi dvě mrtvoly místo jedné. A když se hned nato objeví druhý, navlas stejný případ, Greer pochopí, že její noční můra ještě neskončila. Totéž si myslí Ash Keller, špičkový agent FBI a manžel, kterého Greer před dvěma lety bez rozloučení opustila. Tajně doufá, že společná práce na případu by je mohla opět sblížit, a vydá se své ženě na pomoc. Ani jeden z nich však netuší, že vášeň, již k sobě stále ještě cítí, je může vystavit smrtelnému nebezpečí. Vrah totiž nenechá nikoho odejít na věčnost bez dokonalého partnera…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Matchmaker , 2007


více info...

Přidat komentář

moudivlacek
18.02.2023 4 z 5

Velmi dobrá volba detektivky, sice s běžným motivem, ale originalitou u vraha, kterou jsem ocenila. Přeživší oběť vraha Kazatele dřívější velmi úspěšná profilerka FBI Green opustivší manžela agenta FBI Ashe nyní žije v rodném městě a pracuje jako řadová policistka toužící si otevřít vlastní penzion. Jenže Green je záhy zatažena do drsného případu vraždy ženy nalezené v rakvi nebožtíka. Šťastnou nešťastnou náhodou se její muž dozví, co a kde vyšetřuje. To mu stačí k tomu, aby jel za ní i přes zákaz svého šéfa. Každopádně zde je Ash v šoku, jak jeho žena vypadá a v jakém je psychickém stavu.
Oba jsou ale skuteční profesionálové, a i když se potýkají se svou minulostí, dokážou spolupracovat. Vrah se ale baví stále na jejich účet a považuje se za chytřejšího bez možnosti jej chytit. A tak si čtenář může říkat, zda vyhraje vrah, nebo se Green natolik vzchopí a ukáže své kvality se svým mužem.....
Knihu jsem si užila a kdybych narazila na nějaké další podobné knihy autorky, určitě po nich sáhnu.

Jája92
16.08.2021 4 z 5

Napínavý thriller, u kterého pachatele znáte téměř od začátku s překvapivě velkou dávkou romantiky.


Mindy
26.10.2019 1 z 5

K hlavním postavám asi tolik: on - špičkový agent FBI, strašně sexy, vynikající milenec. Ona - špičková analytička, jeho manželka. On po ní šíleně touží, ona po něm taky. Strašně ho chce, pak zas ne, vlastně neví, co chce (to po tom traumatickém zážitku). Chce vyšetřovat vraždy a přitom nechce. On jí chce pomáhat a být jí oporou, ona ho odmítá, ale přitom se s ním cítí tak v bezpečí! Bože, to byla kráva. Myslela jsem, že to ani nedočtu.

jprst
25.08.2019

Nečetl jsem, takže nehodnotím, ale manželka četbu této knihy označila za ztrátu času, což může být užitečná informace i pro další čtenáře.

maličkán
25.01.2018 4 z 5

Trošku jsem v rozpacích jak tuto knihu ohodnotit. Na thriller tam bylo moc romantiky, erotiky a žádná akce. Až v poslední třetině knihy se to rozjelo a pak už se od čtení těžko odcházelo. Takže přece jen dám 4 hvězdy.

Pejuška
25.10.2017 5 z 5

Moc pěkná knížka, četla jsem na doporučení kamarádky, a nezklamala. Ani knížka, ani kamarádka :) čtivé, příběh má hlavu a patu, zápletka, a šok se léčí šokem = ideál

jarin58
31.12.2014 3 z 5

Na můj vkus se až moc příběh blíží červené knihovně.

petka-2007
27.11.2013 4 z 5

Čte se dobře a lehce. Souhlasím s vyjádřením obsahu uživatelkou evasamkova - nechybí napětí ani erotika, protkáno zaobíráním se citovými problémy.

evasamankova
26.03.2013 4 z 5

Kniha je čtivá, psaná lehkou rukou. Kategorie thriller pro ženy. Nechybí napětí, vášeň, sex a spousta citových problémů. Něco na způsob Lisy Jackson nebo Karen Roseové. Příjemné počtení.

Autorovy další knížky

2008  77%Dohazovač
2009  45%Noci nepřítele
2001  100%Valentýn na objednávku