Disney - 5minutové ospalé pohádky

Disney - 5minutové ospalé pohádky https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470049/bmid_disney-5minutove-ospale-pohadky-rTq-470049.jpg 3 9 9

Vydejte se před spaním za nezapomenutelným dobrodružstvím s oblíbenými hrdiny z animovaných filmů od Disneyho a Pixaru! Šlápněte na plyn a zazávoďte si s Burákem a Bleskem, prožijte s Mauglím vzrušující den v džungli nebo se vypravte do kouzelného království Arendelle a užijte si s Annou a Elsou večer rodinných her. Čeká vás dvanáct nádherných pohádek, které se skvěle hodí k předčítání před usnutím.... celý text

Pro nejmenší
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

5-Minute Sleepy Time Stories , 2020


více info...

Přidat komentář

hippiesak
19.09.2022 2 z 5

No konečně to máme s děckama za sebou. Jako obrázky jsou pěkný, že jo... Je to Disney. Ale jsou to zkrátka krátké uměle a podle mě na silu vytvořené krátké příběhy pro tuto knihu a je to prostě nuda. Fakt jsem se u většinu příběhů těšil, až ta daná pohádka skončím a půjdeme číst vždy ještě jednu knihu, jinou, před spaním. Jo a není to na 5 minut, ale cca 8-10 ;)

Miška.Miška
31.12.2021 2 z 5

Dcera rok a půl. Pohádky dlouhé akorát aby vnímala, ilustrace nádherné, bohužel příběhy nestojí za nic.


Gabika9
23.07.2021 3 z 5

Líbí se mi, že pohádky jsou krátké a jednoduché. Ilustrace krásné a děj nový, žádná karkulka po 150té. Některé příběhy končí i spánkem hrdinů, které znají moje děti z tv, což vede k jejich snadnějšímu usnutí...

Atlantis
11.07.2021 1 z 5

Děs. Tohle bylo otřesné. Jednu hvězdu dávám z krásné ilustrace, to je jediné pozitivum. jednotlivé příběhy jsou naprostým výsměchem. Jsou tupé, divné a prázdné. Postavy z Ledového království si hrají na schovku. Konec. Mulan vejde do divadla zadním vchodem a párkrát zakopne. Konec.
Když i čtyřletá holčička řekne, že to bylo "nějaký divný", tak nechápu, pro koho je tenhle škvár určený. Nenechte se zlákat pozlátkem, tohle je špatné.

Sabča92
08.07.2021 4 z 5

Knihy Walta Disneyho jsou plné barev, úsměvů a vřelosti. V knize najdete celobarevné ilustrace ale i menší. Hrdinové vypadají přesně tak, jak je znáte z klasických příběhů. Tato sbírka není zaměřená jen na jednu pohádku/postavičku z Disney dílny, ale zaměřuje se na hrdiny z oblíbených pohádek napříč. Najdete tu tak své oblíbené z nových pohádek jako jsou Anna a Elsa z Ledového království nebo třeba Toy story 4. Z těch starších nechybí Mickey Mouse, Lady a Tramp nebo všemi milovaný Medvídek Pú.
Líbí se mi, že každá Disney sbírka je jiná. Přináší nové příběhy, nová dobrodružství a pokaždé se jedná o jinou skupinu hrdinů. V minulosti u Egmontu vyšla podobná kniha a to Postýlková sbírka pohádek, která ale obsahuje naprosto jiné příběhy a je jinak koncipovaná, delší. Před lety také vyšly Pohádky do postýlky, ale opět se jedná o jiné příběhy a hrdiny.