Devět

Devět https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478802/bmid_devet-ynJ-478802.jpg 5 15 10

Život ve své hluboké podstatě poskytuje pouze dary Tato kniha není o nemoci a uzdravení. Je o setkání v dimenzi, kde život a smrt nejsou protiklady. Tato kniha není určena pro vaši mysl, ale pro vaše srdce. Má v sobě zakódovaný potenciál proměnit i vás, pokud k tomu dáte svolení. Dokáže otevřít staré rány, dovolí vyplakat je a zvědomit si podobné vztahové dynamiky, obejmout svůj vlastní strach. Ať je pro každého z vás tato kniha tím, čím má být. Prázdninovým čtením nebo třeba začátkem vlastní cesty k uzdravení. Vše je úplně v pořádku… Život a smrt jedno jsou. V den babiččiny smrti mi lékaři zachránili život. Na pár týdnů, možná let. Ale umírám. Koneckonců tak jako všichni. A v den, který měl být mým posledním, jsem dostala vzkaz od své druhé babičky – aniž jsem ji hledala a aniž jsem o ní věděla. Babičky Jarmily, která dala svoje jméno mé sestře a potom zmizela z našich životů. A já jsem dostala bonusový čas, abych mohla klást otázky a dozvídat se o svém životě pravdu.... celý text

Přidat komentář

kneslova
10.12.2023 5 z 5

Dobře napsaná kniha, hluboká psychologie jednotlivých postav, velmi lidské

lindamale
31.07.2022

Román Devět je neskutečně nádherné dílo. Nemohla jsem přestat číst. Od začátku do konce kniha plyne, úplně vás dostane. Nádherné použití jazyka, humor, hloubka, úžasné vykreslení postav podle typologie Enneagramu. Opravdu moc povedené a ráda bych nějaké pokračování. :-) Moc díky autorce Katce, má velký dar. Moc doporučuji všem, kdo hledají moudrost bytí, smíření, něhu, hloubku a krásný zážitek.


sisi81
30.09.2021 5 z 5

Kniha, u které se vám zastaví dech a jen čtete. Nemůžete přestat. Hltáte slovo po slovu, a cítíte po celém těle, jak ve vás každé slovo rezonuje. Katka má léčivou sílu, díky které dokáže uzdravit.

Naty815
17.09.2021 5 z 5

Nádherná kniha. Katka má skutočný talent na písanie a schopnosť vystihnúť vnútorný svet svojich postáv. Kniha je veľmi hlboká, zanechá vo vás stopu, ktorá je trvalá. Niečo vo vás zmení, niečo pochopíte aj vo svojom živote a ja osobne som v určitých oblastiach prestala natoľko bojovať. Smiala som a aj plakala aj bála a mnohé vo mne zostalo. Toto robia iba kvalitné knihy s potenciálom zasiahnuť hlbšie ako je hlava. ️ Knihu veľmi odporúčam, ja osobne sa k nej určite vrátim.

miczuz
11.09.2021 5 z 5

Nádherná kniha. Četla jsem ji jedním dechem,nemohla jsem se od ni odtrhnout. Teším se,že si ji přečtu ješte jednou.Moc doporučuji. Zuzana

UrsusArctos
09.09.2021 5 z 5

Nádherná práce se slovy a dějem. Devět postav, devět životů, devět osudů a to vše propojené jednou událostí, která zasáhne všechny. Zasáhne a je zajímavé pozorovat, jak se s ní každá postava vyrovnává. A ten závěr... nebudu prozrazovat, ale je to síla. :-)
Doporučuji přečíst!

Sandalkar
07.09.2021 4 z 5

Velice zajímavá knížka která otvírá mnoho "uzavřených" míst v našich srdcích. Velmi se mi líbilo to, že každou kapitolu vypráví jiný hrdina, ale na druhou stranu bych pak ráda slyšela i názor těch předchozích na aktuální děj. To už se ale můžu jen domnívat...

irena5830
02.09.2021 5 z 5

Wow, děkuji. Nádherná hluboká kniha. Vtáhnul mě příběh, takže nejdřív si člověk nevšimne těch velkých témat v pozadí, ale postupně se kniha projde každou vaší buňkou, otvírá témata, kterých se bojíme, a zároveň je tak nějak s námi a tvoří bezpečný prostor dané téma prozkoumat a vyčistit. Zní to jako magie, že? Někteří z nás to prostě umí :).

ŠtěpánkaVes
02.09.2021 5 z 5

Knihu jsemm přečetla jedním dechem. Chvílemi jsem plakala, dost si uvědomila a zase jsem se posunula o kousek blíž k sobě. Moc děkuju a knihu můžu jen doporučit, když si to dovolíte,umí být léčivá.

Ann58
18.08.2021 5 z 5

Kniha je velmi čtivá, donutí vás přemýšlet, možná si u ní popláčete a možná najdete i kousek sebe. Doporučuji všem...

Autorovy knížky

2021  97%Devět

Kniha Devět je v

Právě čtených2x
Přečtených14x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce6x
Chystám se číst9x
Chci si koupit5x